Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska otišli na egzotično putovanje

Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska otišli na egzotično putovanje

Autor: | 02/08/2010

0

Šarmantni voditelj Ognjen Amidžić demantovao je tvrdnje da povratak iz Njujorka sa novom devojkom, svetski poznatim modelom brenda „Victoria's Secret”, Danijelom Dimitrovskom planira tek početkom septembra, jer je sa svojom dragom viđen na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“. Iako nastavlja da uporno tvrdi da su samo prijatelji, zaljubljeni par je pre nekoliko dana stigao u srpsku prestonicu. Budući da se nisu eksponirali u javnosti niti posećivali javne događaje, uspevalo im je da njihov boravak u Beogradu prođe nezapaženo. Ali, nije to dugo potrajalo.
Na beogradski aerodrom zavodljiva Danijela i poznati voditelj televizije „Pink“ stigli su zasebnim prevoznim sredstvima. Ognjen je došao svojim automobilom, dok je lepu Požarevljanku, koja živi i radi u Njujorku, dovezao otac. Simpatični voditelj stigao je nekoliko minuta ranije, dok je zgodna brinete malo kasnila. Čim su se sreli, pozdravili su se poljupcem u obraz i krenuli ka mestu za čekiranje. Pošto je predao svoj kofer, kao pravi džentlmen Ognjen se prihvatio i Danijelinog sa roze mašnicom. Posle toga, nekoliko minuta su pričali sa ocem najnovijeg anđela svetski poznatog brenda intimnog rublja „Victoria's Secret”. Kad je došlo vreme za ukrcavanje, uputili su se ka pasoškoj kontroli, posle čega su ušli u avion i odleteli na željenu destinaciju.
Atraktivna manekenka i šarmantni voditelj upoznali su se početkom januara kada je Danijela, prilikom boravka u Beogradu, gostovala u emisiji „Ami DŽ šou“, čiji je autor i voditelj Ognjen Amidžić. Ponovo su se sreli pre meseci i po dana, kada je Ognjen, bivši suprug  Milice Marković, PR „Telekoma“, tada već razveden i slobodan, posetio Los Anđeles. Igrom slučaja, na jednoj žurki sreo je Danijelu Dimitrovsku, koja je kao i on raskinula dugogodišnju vezu. Uz dobru muziku i duhovitu atmosferu, koju Ognjen stvorii gde god da se pojavi, oboje su osetili uzajamnu privlačnost. Danijela je, prema rečima prisutnih, „pala“ na Ognjenov šarm, a on na njenu dobrotu, prefinjenost i obrazovanje. I pored ljubavnih iskrica, tada su uživali u prijateljskom druženju. Po Ognjenovom povratku u Beograd, nastavili su komunikaciju preko interneta. Ubrzo je stigao Danijelin poziv sa željom da je Ognjen poseti u Njujorku. Njihova drugarska veza ubrzo je prerasla granice prijateljstva.
- Mnogo dobro se osećam i srećan sam. Uživam u Njujorku i fantastično se provodim sa prijateljima - tom prilikom kroz osmeh je rekao Ognjen. Iako do sada nisu potvrdili da su u emotivnoj vezi, sudeći po vremenu koje provode zajedno, reklo bi se da manekenka, koja je radila modne revije rame uz rame sa Naomi Kempbel i Evom Hercigovom, i voditelj televizije „Pink“ uživaju u emotivnom odnosu koji za sada ljubomorno čuvaju od očiju javnosti.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još