Udružite se sa Eucerinom i podmladite svoju kožu

Udružite se sa Eucerinom i podmladite svoju kožu

Autor: | 20/05/2015

0


Potražite Eucerin Volume-Filler specijalna promotivna pakovanja u apotekama

Većina posledice starenja kože ima svoje pozitivne i negativne strane. Bore se mogu pripisati smehu, a smeh je dobrodošao. Umorni izgled kože svedoči o velikom broju sati provedenih na poslu, a takav način života može imati i pozitivnu posledicu u smislu valorizovanja uloženog truda kroz napredak u karijeri. Jedina posledica starenja kojoj je teško naći “opravdanje” je gubitak elastičnosti i volumena, zbog kojeg i konture lica postaju manje definisane, a lice izgleda starije, umorno, pa čak i tužno.

U uverenju da je ova promena na koži genetski uslovljena i nezaustavljiva mnogi pribegavaju invazivnim dermatološkim tretmanima poput ubrizgavanja masti iz drugih delova tela, filera i stavljanja implanta u obraze. Drugi pak pokušavaju da manje invanzivnim metodama, poput radio i ultrazvučnih talasa, reše ovaj problem, popularno nazvan “obrnuti trougao”. Najveći broj osoba ipak, poverenje poklanja formulacijama specijalno dizajniranim za borbu protiv ovog problema, poput Eucerin Volume-Filler linije, u čiju su se efikasnost i pouzdanost uverili.

Eucerin uvek nagrađuje prave izbore i svoje verne potrošače, a ovog puta u Eucerin partner apotekama u toku je promocija Volume-Filler preparata za dnevnu negu lica. Prilikom kupovine Eucerin Volume-Filler dnevne kreme za normalnu i kombinovanu ili suvu kožu dobijate na poklon Eucerin Volume-Filler kremu za negu područja oko očiju.

Eucerin Volume Filler linija efikasno se bori protiv višestrukih faktora koji uzrokuju gubitak definisanosti lica. Klinički testirana linija Eucerin Volume Filler osmišljena je da cilja posebne slojeve kože gde se dešava gubitak volumena. Visoko efikasan magnolol povećava veličinu i broj ćelija koje koži daju volumen. Oligopeptidi jačaju mrežu kolagena i podstiču obnavljanje kolagena, dok hijaluronska kiselina poboljšava zadržavanje vlažnosti kako bi koža bila ispunjena, a bore ublažene.

Eucerin Volume-Filler kreme za dnevnu negu (50 ml) sadrže visoko efikasne aktivne sastojke: magnolol, oligo peptide i hijaluronsku kiselinu, kao i SPF 15 i UVA zaštitu, i pouzdano obnavljaju konture i definiciju lica, ubrzavaju regeneraciju i poboljšavaju elastičnost i hidriranost kože.

Eucerin Volume-Filler dnevna krema sprecijalno dizjanirana za suvu kožu je bogatije teksture i intenzivno neguje kožu, ali je savršena i kao podloga za šminku.

Eucerin Volume-Filler dnevna krema za normalnu i kombinovanu kožu je laganije teksture i intenzivno hidrira, nije komedogena i pogodna je i za problematičnu kožu.

Potražite u vama najbližoj Eucerin partner apoteci specijalna promotivna pakovanja Eucerin Volume-Filler dnevne kreme. Kao poklon, po ceni kreme, dobijate Eucerin Volume-Filler kremu za negu kože oko očiju.


Redovnom upotrebom Eucerin Volume-Filler kreme za negu područja oko očiju povratite izgubljeni volumen i učvrstite kožu u ovom osetljivom području. Bore i fine linije oko očiju, takođe će, vidno biti smanjene. Pored magnolola, oligo peptida i hijaluronske kiseline, Eucerin Volume-Filler krema za negu područja oko očiju sadrži SPF 15 i UVA zaštitu čime štiti kožu od prevremenog starenja kože pod dejstvom sunca. Pogodna je i za osobe koje nose kontaktna sočiva i idealna kao podloga za šminku.

Akcija traje dok traju zalihe. Okvirna preporučena cena specijalnih Eucerin Volume-Filler promotivnih pakovanja 2 870 dinara.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: eucerin

Najnovije vesti