Letnji savet za savršene noge: Prekrijte kapilare i strije

Letnji savet za savršene noge: Prekrijte kapilare i strije

Autor: | 13/07/2015

0


Ako ste cele godine marljivo vežbali kako bi na proleće i leto ponosno mogli da pokažete svoje savršene noge u zavodljivim kratkim pantalonama i haljinama, onda zasigurno ne želite da vam trud upropaste sitni, ali dosadni problemi kože koje narušavaju njihov izgled. Naravno, pričamo o strijama, kapilarama. Srećom, uvek ih možete kamuflirati ovim trikovima i zablistati kad treba.

Problem: popucali kapilari
Rešenje: žuti korektor

Žene sklone popucalim kapilarama na nogama, licu ili bilo gde drugde, trebale bi da uzimaju pojačanu dozu vitamina C koji jača kapilare, ali za već popucale kapilare nažalost nema rešenja u vidu kremica i seruma već ih se možete otarasiti jedino elektrokoagulativnim postupcima ili određenim vrstama lasera. Sve što možete leti da uradite po pitanju proširenih kapilara, koje na vašim nogama stvaraju ružnu mrežu, jeste korišćenje proizvoda za kamuflažu s jakom žutom pigmentacijom koja će poništiti crvenkasti, odnosno plavičasti ton kapilara.

Problem: strije
Rešenje: proizvod za samotamnjenje

Strije se najčešće javljaju na mestima poput bokova koje tokom godine baš i ne izlažemo pogledima, no kad pričamo o sezoni bikinija, priča se nažalost menja. Najizraženije su upravo na svetloj koži, pogotovo ako su sveže, pa još nisu izbledele već ih krasi primetna crvenkasta ili čak ljubičasta nijansa, a idealno rešenje za vaš problem je svakako upotreba proizvoda za samotamnjenje. S njima ćete, naime, postići ujednačen i prekrasan ten čak i bez izlaganja suncu, što će odvraćati znatiželjne poglede od vaših strija.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty/Thinkstock hellomagazin
Tagovi: lepota strije

Pročitajte još