Fanovi užasnuti filmom: Vratite "Fantastičnu četvorku" Marvelu!

Fanovi užasnuti filmom: Vratite "Fantastičnu četvorku" Marvelu!

Autor: | 12/08/2015

0

Ljubitelji franšize "Fantastična četvorka" gotovo jednoglasno tvrde da je poslednji u nizu filmova o superherojima "užasan".

Iako je i film iz 2005. naišao na oštre kritike publike i kritičara, "Foks" je očito uspeo da ga nadmaši, ne u pozitivnom smislu.

Fanovi sada žele da se film vrati tamo gde pripada – Marvel studiju.

- Fantastična četvorka Džoša Tenka bila je veliko razočaranje - stoji u peticiji fanova na sajtu Change.org kojom apeluju na Fox da prava na film vrati Marvelu.

- Kritičari i ljubitelji filma kritikovali su film koji je loše prošao u bioskopima. Molimo vas, potpišite ovu peticiju, kako bismo već jednom dobili dobru adaptaciju Marvelove prve porodice. Potpišite ovu peticiju i zbog toga što NE ŽELIMO NOVI NASTAVAK!!! Pustite da fanovi dobiju šta žele i NATERAJTE FOX DA VRATI PRAVA MARVELU!!! - stoji u peticiji.

Ona je pokrenuta 10. avgusta, a za dva dana dobila je 15.000 potpisa. Cilj je da se dostigne 25.000.

Inače, Marvel Studios nije uvek bio moćna korporacija kao što je to slučaj danas. Nekada su bili na ivici bankrotstva i morali da prodaju prava na snimanje filmova o njihovim najvećim herojima, samo da bi ostali u biznisu. Tako je prodata i "Fantastična četvorka".

Da bi zadržao prava, "Foks" je morao da objavljuje novi film svakih sedam godina, što objašnjava zašto ponovo imamo film o ovim superherojima. Međutim, fanovi su sada nestrpljivi.

Da li će biti objavljen još jedan nastavak koji niko ne želi da gleda? "Soni" je imao sličan problem sa Spajdermenom, ali je svima učinio uslugu i nagodio se s Marvelom. Da li i "Foks" očekuje isti scenario?

Komentari (0)

Loading
, Foto:youtube/printscreen hellomagazin
Tagovi: kultura