Morisi objavljuje prvi roman u septembru

Morisi objavljuje prvi roman u septembru

Autor: | 24/08/2015

0


Muzičar Morisi (Morrissey) objavio je da će njegov debi roman "List Of The Lost" (Spisak izgubljenih) biti izdat u septembru u Ujedinjenom Kraljevstvu, Irskoj, Australiji, Indiji, Južnoafričkoj Republici i na Novom Zelandu.

Poslednji put Morisi je pričao o svojoj knjizi januara 2014. godine

- Na pola puta sam sa pisanjem, nadam se najboljem - kazao je tom prilikom, a onda izneo svoje viđenje muzičkih prilika danas:

- Činjenica je da radio-stanice neće da puštaju moju muziku, da je većina ljudi izgubila veru u muzičku industriju jer generalno veruje - sasvim ispravno - da prva mesta na top listama kupuju velike izdavačke kuće, tako da u pop ili rok muzici nije ostalo mnogo strasti - smatra Morisi.

Muzičar je nedavno gostovao kod Larija Kinga gde je otkrio da je imao kancer ali da je on sada pod kontrolom. Iako je svoje trenutno zdravstveno stanje opisao kao savršeno, priznao je da stalno vodi bitku sa depresijom.

- Imam je godinama i ne prolazi. To je prva stvar na koju pomislim kad se probudim. To je zato što sam otvoreno, osećajno ljudsko biće. Ne uzimam nikakve lekove, nema svrhe. To je stanje uma - zaključio je Morisi.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Wikipedia hellomagazin