Sastojci
800 g barenog mladog sitnijeg krompira
200 g kuvanog belog pasulja
2 kašike ulja
1 kesica krem supe od pečuraka
300 ml bujona
so
biber
2 jaja
Priprema
Supu razmutiti u bujonu i skuvati. Povrće poređati u nauljenu đuveč tepsiju i začiniti. Umutiti jaja sa mlekom, uliti krem supu, promešati i preliti povrće. Zapeći u rerni na 200 Celzijusovih stepeni, zatim izvaditi, ohladiti, iseći i servirati na tanjir.
Pročitajte još
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte višeVreme je za prazničnu trpezu: Milica Milša ima savršen recept za rusku salatu
Recept Milice Milše za rusku salatu
13/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)