60 g tosta
30 g maslaca
80 g praške šunke
30 g mladog luka
1 paradajz
150 g crvene paprike
200 g masnog krem sira
60 ml slatke pavlake
1 žumance
kašika seckanog peršuna
čen belog luka
so, biber
8 malih zelenih paprika (po 80 g)
25 g parmezana
80 ml supe (kocka)
Priprema:
1. Iseckati tost hleb na kockice i prepeći ga na 20 g rastopljenog maslaca. Iseckati prašku šunku. Mladi luk iseckati na kolutove, a paradajz na male kockice. Crvenu papriku iseći na kockice takođe.
2. Izmešati sir sa pavlakom i žumancetom, pa dodati šunku, paradajz, papriku, mladi luk i peršun. Iseckati beli luk i takoođe ga dodati, zajedno sa kockicama hleba. Posoliti i pobiberiti. Od zelenih paprika odseći kapice, očistiti ih od semenki i napuniti ih smesom od sira (kapice po ćelji takođe iseckati i umešati u smesu).
3. Zagrejati rernu na 190 stepeni. Poređati paprike u nauljeni pleh, posuti parmezanom i preliti preostalim rastopljenim maslacem. Naliti supom i peéi oko 20 minuta.
Pročitajte još
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte višeVreme je za prazničnu trpezu: Milica Milša ima savršen recept za rusku salatu
Recept Milice Milše za rusku salatu
13/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)