Radni kutak u malom stanu

Radni kutak u malom stanu

Autor: | 01/10/2015

0

Malo ko može sebi da priušti radnu sobu, ali čak i u malom stanu možete da organizujete radni kutak, što je neophodno u današnje vreme jer mnogi često obavljaju posao kod kuće. Sve što vam je potrebno je malo mašte i dobra organizacija.

Najbolje je da sto smestite u ugao stana, a model i veličinu odaberite u zavisnosti od prostora i potreba. Ako vam je potrebno samo za laptop, možete da montirate dasku na zid, koju ćete po potrebi da spuštate kada radite ili podižete tako da deluje i kao ukras. Ukoliko se ipak odlučite za sto, birajte modele sa fiokama kako biste uštedeli prostor, a radni deo delovao urednije.

Investirajte u udobnu fotelju i dobro osvetljenje, posebno ako tu provodite mnogo vremena, ugradne sijalice ne zauzimaju prostor za razliku od lampe. Vodite računa da kablovi budu skriveni.

Radni deo bi trebalo i bojama da odvojite od ostatka doma, bilo da odaberete drugačiju nijansu zida, stolice ili stola jer kolorit podiže energiju i doprinosi kreativnosti. Da li će to biti topla narandžasta ili umirujuće plava, zavisi od vrste posla. Tople boje stimulišu, a hladne smiruju. Najvažnije je da se vi u tom delu oseećate prijatno, jer ćete tako i bolje raditi.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver / ThinkstockPhotos hellomagazin
Tagovi: dekor

Najnovije vesti