Adrijana Lima otkriva tajnu svoje lepote

Adrijana Lima otkriva tajnu svoje lepote

Autor: | 12/10/2015

0

Adrijana Lima jedna je od najlepših žena na svetu. Čuveni model izgleda besprekorno, čak i bez šminke. Saznajte njene "beauty" tajne i kako ona uspeva da izgleda besprekorno sve vreme!

1. Dodatni sloj maskare na trepavice

- Uvek koristim maskaru. Stavljam maskaru nekoliko puta dnevno, sloj po sloj, naročito tokom leta. Mislim da dodatni slojevi maskare čine da trepavice izgledaju neverovatno. I zapamtite da uvek nanesete maskaru na samom korenu trepavica.

2. Mešavina bronzera i kreme za lice za prirodan izgled

- Ovo je jedna od mojih omiljenih kombinacija. Kada sam umorna od nošenja sve tu šminke, ja koristim malo rumenila ili bronzer sa mojom kremom za lice. Ova mešavina će dati lep sjaj vašem licu.

3. Ruž za usne

- Kada nosim roze ili crveni ruž na usnama, nanosim i neke karmine na obraze za prirodniji izgled.

4. Mekana olovka za oči

- Mnoge žene se bore prilikom apliciranja olovke za oči. Saznala sam od šminkera da je bolje da koristite meke olovku za oči nego suve. Veoma je lako primeniti meku olovku na oči i linija će izgledati preciznije.

5. Kupine, borovnice i malo povrća su savršene grickalice

- Kada je potrebno da moje telo bude u savršenom stanju, jedem puno barenog povrća. Za užinu uvek biram kupine ili borovnice. Možete ih jesti ceo dan jer će vam pomoći da sagorite masti. Preporučujem ih.

6. Intenzivni trening za bolje rezultate

- Volim intenzivne treninge i kada se dobr oznojim. Stvarno volim da preskačem konopac. Nosim konopac svuda sa sobom. Ovo je moja dnevna rutina: 10 minuta skakanje konopca i 35 minuta trčanja.

7. Laneno ulje je moje tajno oružje

- Ako želite da vaša kosa bude lepa i negovana, onda morate da koristite laneno ulje. Laneno ulje će učiniti kosu mekom i svilenkastom.

8. Ne perite kosu prečesto

- Ako imate suvu kosu, nemojte da je perete svaki dan. Pokušajte sa pranjem jednom nedeljno. Ako imate potrebu da često perete kosu, pokušajte da koristite šampona za suvo pranje kose.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver / Splash News hellomagazin