Kuhinja u različitim stilovima

Kuhinja u različitim stilovima

Autor: | 20/10/2015

0


Za većinu ljudi kuhinja je u središtu njihova života, tako da bi ona trebala da bude uređena po ukusu svih ukućana i da se u njoj svi osećaju lepo i prijatno. Postoji mnogo stilova, a vi samo treba da odaberete onaj koji vama odgovara. Bez obzira na veličinu ili oblik vaše kuhinje, svi stilovi su prilagodljivi. Pored toga učiniće da baš ova prostorija bude centar okupljanja u kojem ćete kuvati, zabavljati se i družiti.

Bela

Povezana sa modernim dizajnom, bela kuhinja je vrlo popularna u ovom trenutku, posebno u većim gradovima. Bele kuhinje izgledaju vrlo čisto, elegantno i šik.

Francuska

Unesite element elegancije u svoj dom francuskim dizajnom, uz složene rezbarije, ukrasne detalje. Ovaj stil je svestran tako da ga možete primeniti u bilo kojoj kuhinji.

Ruralna

Rustikalni šarm i seoska toplina. Ovaj dizajn podrazumeva nameštaj od drveta sa izrezbarenim detaljima koji daju osećaj domaće atmosfere.

Moderna

Moderna kuhinja je minimalistička i prostrana. To se postiže tako što se kombinuje elegancija sa jarkim bojama. Ne samo da izgleda fantastično, već je oličenje dobrog dizajna.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty/Thinkstock hellomagazin

Najnovije vesti