Dženifer Aniston otkrila sve tajne svoje čuvene frizure

Dženifer Aniston otkrila sve tajne svoje čuvene frizure

Autor: | 23/10/2015

0

U intervjuu za "Harper’s Bazaar" Dženifer Aniston otkrila je sve tajne svoje lepe i negovane kose i priznala koja joj je frizura bila najgora, a koju bi volela da isproba.

- Ne mislim da bi kratka "Rejčel frizura" dobro prošla danas. Mislim da je sada duga, prirodna kosa u trendu, a ta frizura bila je popularna 90-ih godina prošlog veka - odlučno je izjavila zvezda serije "Prijatelji" koja je uvek naglašavala kako je mrzela frizuru koju je nosila kao Rejčel, a koja je oduševila brojne obožavateljke popularnog sitkoma.

Slavna glumica otkrila je i da bi volela da ima frizuru poput Brižit Bardo, te da onih dana kada joj kosa ne izgleda baš najbolje nosi visoki rep ili neki zanimljiv šešir.

Dženifer je priznala i da bi želela da isproba dečački kratku "pixie" frizuru, ali misli da joj ne bi dobro pristajala, a za sebe kaže da je veliki fan frizure Tilde Svinton koju je nazvala pravim malim umetničkim projektom.

- Znam da isfeniram kosu, ali nemam nikakvih skrivenih talenata. Umem da ispletem pletenicu, ali na nekome drugome, sebi ne bih znala - izjavila je popularna Džen i preporučila svima da ne peru kosu svakodnevno, te da obavezno koriste odgovarajuću masku za svoje vlasi.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver / ThinkstockPhotos