Deset stvari kojima treba početi uređenje doma

Deset stvari kojima treba početi uređenje doma

Autor: | 19/11/2015

0

Kod uređenja novog prostora uvek počnite s osnovama koje vam mogu pomoći u odabiru bez obzira na to koji stil uređenja volite. Kod kompletnog redizajna ili uređenja dela prostora većini ljudi je najveća briga što prostor nikada ne može biti gotov odmah. Za kompletno uređenje i završne detalje uvek treba vremena pa usredsredite na osnove.

Ovo je deset stvari u uređenju prostora kojima bi trebalo početi jer tako nećete pogrešiti.

1. Odaberite barem jedan umetnički predmet, bez obzira na to da li se radi o skupom slikaru ili omiljenom crtežu vašeg deteta koji ćete uramiti i okačiti na zid.

2. Sto u trpezariji ima praktičnu funkciju jer se porodica okuplja zbog obedovanja i druženja, i zbog toga domu daje toplinu i osećaj dobrodošlice.

3. Detalj poput velikog ogledala ili dvoseda takođe je nezaobilazan komad koji bi trebalo odabrati kod useljenja ili uređenja.

4. Kutije najrazličitijih veličina, boja i oblika takođe imaju dvojaku funkciju: prostor čine simpatičnim i koriste za odlaganje stvari.

5. Otirač za noge prva je stvar koju će ugledati svaki gost, a i sprečiće unošenje smeća i prašine u stan.

6. Malo proleća i veselog duha u stan će uneti neka vaza, a možete odabrati i zgodnu posudu za voće.

7. Dnevna soba je još jedna prostorija u kojoj se okuplja porodica ili se organiziraju druženja i proslave. Zato pažljivo odaberite garnituru za sedenje koja je pre svega udobna.

8. Bez ormara ne možete imati organizovan prostor, pa u budžetu planirajte novac za njega.

9. Odaberite kutak za sebe i uredite ga za svoju dušu. Za nekoliko kremica i omiljenu šminku ili parfem ne treba puno mesta, bitno da je za vas i da vam se sviđa.

10. Vešalice su poput ormara, posebno u višečlanim porodicama. Gotovo da nema osobe koju ne nervira nered i razbacani kaputi koji su prva stvar kada uđete u kuću.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Thinkstock hellomagazin
Tagovi: dekor

Pročitajte još

Najnovije vesti