Dekorisanje stana jesenjim elementima

Dekorisanje stana jesenjim elementima

Autor: | 25/11/2015

0


Ispunite svoj stan jednostavnim, prirodnim i dekorativnim elementima. Nekada je potrebno samo malo mašte da bi stan poprimio sasvim novi, ljepši i drugačiji izgled. Još kada se radi o prirodnim materijalima spojićete ugodno sa korisnim, sakupljajući lišće, grančice, plodove,… prošetaćete prirodom što je korisno za smanjenje krvnog pritiska, stresa i poboljšanje ukupnog zdravstvenog stanje.

Aranžirajte grančice sa požutelim lišćem u staklenoj vazi ili tegli. Grančice postavite tako da sa jedne strane bude žuto lišće a sa drugo crveno.

Unesite malo sjaja u jesenji dekor. Budndeve ofarbajte sprejom koji se preliva u duginim bojama. Dok je još sloj laka svež pospite bundeve srebrenim sjajem.

Uhvatite jesen ispod staklenog zvona. U plitku posudu od terkote postavite mahovinu, na nju dve male bundeve i grančicu sa požutelim lišćem. Umesto staklenog zvona možete iskoristiti terarijum ili poklopac za tortu.

Poređajte u staklenu vazu u slojevima orahe i lešnike, nekoliko grančica sa žutim i/ili crvenim lišćem i komad krep papira u smeđoj boji.

Da biste postigli rustičan izgled jednostavno bundeve obmotajte bakarnom žicom. Žicu možete obmotati u vidu mreže, mašne ili korenja.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Thinkstock hellomagazin
Tagovi: dekor

Pročitajte još

Najnovije vesti