Ukrasite zidove nalepnicama

Ukrasite zidove nalepnicama

Autor: | 03/12/2015

0

Dizajneri neprekidno smišljaju šta novo da ponude potrošačima kako bi osvežili izgled svog doma, a jedan od najinteresantnijih “platna” za uređivanje upravo su zidovi.

Zato su poslednjih godina apsolutni hit u svetu - nalepnice za zidove. Širok spektar najrazličitijih motiva, oblika i boja, daje vam mogućnost da izrazite maštu i uredite svoj dom po svom ukusu. Daleko jednostavnije za lepljenje od klasičnih pozadina, ove nalepnice omogućuju vašu kreativnost i osvežavanje svih zidova, koje možete da pretvorite u bilo šta. Pored toga, nalepnice su jeftinije od tapeta i za razliku od njih nikako neće “ugušiti” zidove.

Nalepnice za zidove izrađuju se od svilenkaste folije čija je debljina svega 0,8 milimetara, što znači da savršeno prianjaju uz zidove. Na vama je da odlučite hoćete li nalepnicama ukrasiti samo detalj jednog zida ili neku veću površinu, a biće vam potrebno samo malo vremena i umeća da ulepšate bilo koju prostoriju.

Na tržištu može da se pronađe velik izbor različitih nalepnica od onih s cvetnim motivima, preko dečjih junaka, različitog drveća, apstraktnih, geometrijskih...

Ipak, kako savetuju stručnjaci za uređenje enterijera, pazite kako ne biste preterali s ovim detaljima, jer kada su nalepnice za zid u pitanju, vredi pravilo minimalizma, manje je više. Ako se opredelite za nalepnice, vodite računa da na istom zidu ne budu, na primer, porodične fotografije, umetničke slike ili police sa knjigama, kako na kraju prostorija ne bi izgledala kičasto. Najmanju šansu da pogrešite imate ako odaberete neku od nalepnica većih dimenzija i stavite je na ceo zid i to onaj koji je prazan.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver / ThinkstockPhotos hellomagazin
Tagovi: dekor zid