Kako da sredite podstanarski stan?

Kako da sredite podstanarski stan?

Autor: | 13/12/2015

0

Donosimo vam pet jednostavnih trikova uz pomoć kojih ćete  stan pretvoriti u topli dom.

1. Kupite zavese

- Mislim da su elegantne zavese koje sam kupila za svoj stan prva stvar zbog koje sam se osećala kao odrasla osoba - izjavila je dizajnerka Joung Huh iz studija Young Huh Interior Design.

- Zavese od kvalitetne tkanine prostoriji će da udahnu luksuz.

2. Budite otkačeni

- Tapeta u kupatilu ili poster na zidu u dnevnoj sobi mali je projekat s velikim rezultatima - objašnjava Di Elms, koja inače radi za kompaniju Terrat Elms Interior Design.

- Postoji mnogo samolepljivih varijanti, koje se ujedno i lako skidaju, što olakšava život podstanarima.

3. Igrajte se sa svetlom

Ako klasično osvetljenje koje dolazi sa plafona zamenite s više manjih izvora raspoređenih po čitavoj prostoriji, postići ćete fantastičan efekat. Ukoliko vam finansijska situacija ne dozvoljava čitav sistem osvetljenja, jednostavno dodajte svećnjake i razlika će već biti vidljiva.

4. Dodajte šareni tepih

- To su mala umetnička dela na podu - rekla je Amber Levis, vlasnica Amber Interiors.

- Prostorije koje imaju više različitih tekstura na podu deluju sofisticiranije od onih s jednoličnom podlogom. Mali tepisi sjajan su način da definišete različite delove prostorije, kao i da dodate boje, oblike i teksturu podu.

5. Sakrite ono što vam se ne sviđa

Ne možete da priuštite novi kauč, a stari izgleda apsolutno istrošeno? Prekrite ga prekrivačem i problem je rešen. Isto važi i za stolice, koje možete "obući" u platno i tako im udahnete novi život.

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/thinkstock hellomagazin
Tagovi: dekor stan

Najnovije vesti