"Čupavi tepih" - deo savremenog enterijera

"Čupavi tepih" - deo savremenog enterijera

Autor: | 18/12/2015

0

Dugo su bili popularni, pa su postali demode, a poslednjih godina ponovo su deo savremenih enterijera - čupavi tepisi. Pre “kratkodlakih” ovi “čupaci” često su bili deo dečjih ili spavaćih soba zbog velikog zadovoljstva kada se po njima hoda, sedi, pa i leži.

Iako možda deluju kao da su teški za održavanje, treba naglasiti da su napravljeni od antistatičkih vlakana, zbog kojih su baš izuzetno zahvalni za pranje i čišćenje. Usisavanje čupavih tepiha vam neće predstavljati veći problem, a valjalo bi ih takođe i povremeno istresti i, naravno, oprati.

Danas se izrađuju čupavi tepisi sa antialergijskim i antibakterijskim svojstvima što znači da svako može da ih stavi u stan, čak i kada neko od ukućana ima astmu ili alergiju.

Deci će ovakav tepih predstavljati posebno zadovoljstvo, a kako su se vratili u modu i ima ih raznih boja i dezena, neće biti teško da ih uklopite u ambijent sopstvenog stana.

Uz čupave tepihe možete da uskladite i jastuke na trosedima i dvosedima ili zavese, a možete da odaberete jednobojne ili u različitim šarama i dezenima.

Ukoliko se i odlučite za čupavi tepih, svakako nemojte da ga kupite u takvoj veličini da mora da se podvlači pod nameštaj, krevete ili ormare. Prava draž čupavog tepiha je da se vidi ceo i da bude pravi ukras prostorije u koju ga stavite.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver / Splash News hellomagazin
Tagovi: dekor tepih