Kloi Kardašijan: Na prodaju kuća koju je delila sa Lamarom Odomom

Kloi Kardašijan: Na prodaju kuća koju je delila sa Lamarom Odomom

Autor: | 10/01/2014

0

Kloi Kardašijan odlučila je da se reši svih uspomena koje je podsećaju na bivšeg supruga Lamara Odoma. Naime, mediji prenose da je rijaliti zvezda stavila na prodaju raskošni dom u Tarzani, u Kaliforniji, koji je nekada delila sa košarkašem, nekoliko nedelja nakon što je podnela papire za razvod braka. Par je ovu vilu kupio 2009, iste godine kada su se i venčali, za 3,95 miliona dolara, a njena trenutna cena je 5,5 miliona. Prostire se na skoro 750 kvadratnih metara, u okviru kojih se nalaze sedam spavaćih soba i devet kupatila. Još u novembru se šuškalo da će kuća dobiti novog vlasnika, a sada je i zvanično potvrđeno da je stavljena na prodaju.
Impresivno zdanje koje se često pojavljivalo u njihovom rijalitiju nalazi se u zatvrenom kvartu, okruženo je palmama, a na ulazu nalazi se prelepa fontana. U okviru imanja nalaze se i bazen, đakuzi na otvorenom, a pruža i pogled na cetar Los Anđelesa.
Kloi i Lamar nisu zajedno od avgusta, kada su se pojavile glasine da je košarkaš prevario suprugu i da je zavisnik od narkotika. On od tada živi sa prijateljima u okolini Šerman Ouksa, dok je ona živela u vili. Nije poznato gde će se Kloi preseliti kada se nekretnina proda. Njena sestra Kim trenutno renovira svoj dom sa Kanjeom Vestom u Bel Eru, dok druga sestra Kortni živi sa partnerom Skotom Disikom i njihovom porodicom u Kalbasasu, a mama Kris Džener sa kćerkama Kendal i Kajli boravi u svojoj kući u Hiden Hilsu.

Autor: Life Content

Foto: SIPA, Truliablog

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin