Nina Badrić otkriva tajnu svoje lepote

Nina Badrić otkriva tajnu svoje lepote

Autor: | 21/02/2014

0

Pop pevačica Nina Badrić, jedan od najtalentovanijih ženskih vokala na ovim prostorima, u svojoj višedecenijskoj karijeri bila je sklona promenama, kako u muzičkom izrazu tako i kada je reč o izgledu. Krajem prošle godine odlučila je da drastično skrati dugu kosu, podsetivši publiku na period kada je kao dvadesetčetvorogodišnjakinja pevala pesmu "Ja sam vlak", koja se našla među njenim prvim velikim hitovima. Dok svojim damskim stavom i šarmom mami uzdahe jačeg pola i budi radoznalost žena, regionalna muzička zvezda uveliko se priprema za predstojeće solističke koncerte u Subotici, Nišu, Novom Sadu i Beogradu, kojima se neizmerno raduje. Osim proba sa svojim bendom, popularna pevačica ne propušta spa-tretmane i svakodnevno je posvećena ritualima nege duha i tela.

Jeste li se brzo navikli na novu frizuru?

- Nisam se ni sekundu dvoumila kada sam otišla na šišanje. Dugo sam bila ista, a sklona sam promenama imidža, pa sam jedva čekala da se ošišam. Osećam se preporođeno, a najviše simpatija u meni se budi kada mi ljudi kažu da me takvu pamte dok sam pevala "Ja sam vlak“. Osim toga, radim na novom albumu, uskoro izlaze novi singlovi, pa je promena nužna.

Imate dugogodišnje iskustvo u doterivanju za koncerte i nastupe. Jeste li s vremenom naučili sami da se sređujete ili to radije prepuštate saradnicima?
- Za velike nastupe uvek sve prepustim dugogodišnjim saradnicima, a za manje tu su moje "male kućne čarolije".

Praktikujete li neke trikove za osvežavanje izgleda posle neprospavane noći?
- Ritam posla kojim se bavim i njegova zahtevnost ponekad ostavljaju tragove na mom telu i organizmu. Stoga je svaka pomoć dobrodošla, uz dobar i kvalitetan odmor. Redovno odlazim na masaže i sve tretmane u spa-centru. Obožavam odlazak u spa centar u kojem koristim sve usluge - od manikira, pedikira, masaže do tretmana kiseonikom. Negujem svoje telo kao što negujem i svoj duh. Saloni lepote danas su nužni ukoliko želite da izgledate dobro.

Možete li za sebe da kažete da vodite zdrav način života?

- Moram da priznamda pokušavam da živim zdravo, a to se najviše odnosi na ishranu. Pijem mnogo vode, a u poslednje vreme primećujem da mi meso ne odgovara, pa se moja ishrana bazira na ribi, povrću i žitaricama.

Upražnjavate li neku fizičku aktivnost?
- Ja sam od onih sretnica koje moraju da vežbaju. Tako sam građena da je mom telu to neophodno. Volim duge šetnje u prirodi, pa svaki slobodan trenutak, kada sam u Zagrebu, šetam do Sljemena.

Pripadate li osobama koje sebe nazivaju "spartancima" ili ležernijem tipu kada je reč o treninzima?
- Kad sam na treningu, onda sam spartanski tip.

Imate li neke dnevne rituale nege?

- Redovno nanosim kreme jednog brenda čije sam zaštitno lice odnedavno.

Vidite li neku nesavršenost kada se pogledate u ogledalo?
- Uvek je tu ta strana ogledala koja pokaže da nešto nije savršeno.

Koliko ste samokritični?
- Ponekad umem da budem izuzetno samokritična.

Jeste li kao tinejdžerka imali problema sa tenom?

- Zahvalna sam svojim genima jer nikada nisam imala tih problema.

Da li ste izbirljivi kada je reč o izboru proizvoda za negu?
- Godinama sam bila verna istoj kozmetičkoj kući, sve dok nisam otkrila novi brend koji me je oduševio svojim proizvodima, jer su u potpunosti zadovoljili potrebe moje kože.

Šta mislite o estetskoj hirurgiji?
- Do sada nisam preduzimala nikakve estetske korekcije, ali svako ima pravo na svoj izbor ukoliko smatra da će biti lepši ili srećniji.

Razmišljate li o podvrgavanju korekcijama te vrste?

- Za sada sam zadovoljna svojim izgledom i ne nameravam da se podvrgnem sličnim tretmanima. Ponekad su svi naši nedostaci naše najveće prednosti. Smatram da je vera u sebe najveća snaga za sve naše uspehe.

Razmenjujete li sa prijateljicama iskustva u vezi sa negom?
- Volim da podelim iskustva i mišljenja u vezi sa novim brendovima sa svojim prijateljicama na kafi.

Jeste li doneli neke odluke za ovu godinu kada su izgled i nega u pitanju?
- Svake godine napravim takvu listu i polako precrtavam sve što ostvarim. Prioritet mi je da se rešim dugogodišnjeg poroka - cigareta, što godinama bezuspešno pokušavam.

Piše: Deana Đukić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin