Sastojci:
- glavica brokolija
- šargarepa
- koren peršuna
- pola korena celera
- krompir
- maslinovo ulje
- žumance
- 250 ml Moja Kravica kuhinjica pavlake za kuvanje
- so
- biber
Priprema:
Brokoli odvojte na cvetiće, a ostalo povrće iseckajte, pa ga propržite na maslinovom ulju. Nalijte vodom, začinite, pa kuvajte dok se povrće ne skuva. Umutite žumance i pomešajte ga sa pavlakom. Čorbu sklonite sa šporeta, dodajte pavlaku i sve dobro izblendirajte.
Pročitajte još
Savršeno ide uz pečenje, gotov za tren oka: Milica Milša ima sjajan recept za uskršnju trpezu
Recept Milice Milše za uskršnji umak
27/04/2024
Saznajte višeOdržana jubilarna 10. Pro-femina, konferencija magazina "Lepota i zdravlje”
U organizaciji magazina „Lepota i zdravlje”, u četvrtak 25. aprila, u Palati umetnosti Madlena u Beogradu, održana je jubilarna 10. konferencija Pro-femina
27/04/2024
Saznajte višeNikada niste pravili vatrena jaja? Jednostavnije je nego što mislite, samo pratite recept
Da, dobro ste pročitali – vatrena jaja. Jedna vrlo zabavna, ali i ukusna ideja. Uostalom, pogledajte ove neodoljive fotografije
26/04/2024
Saznajte višeZlatna jaja privlače sreću i bogatstvo: Za farbanje vam je potreban samo OVAJ začin
Zlatna jaja privlače bogatstvo
25/04/2024
Saznajte više
Komentari (0)