Sastojci:
- 300 g šećera
- 2 dl mleka
- 250 g margarina
- 500 g mlevenog keksa
- 2 kašike ruma
- 50 g čokolade
- 500 g očišćenih višanja
- 2 šlaga
Priprema:
1. U odgovarajućoj posudi sjediniti mlako mleko, šećer, mleveni keks, margarin i rum, te dobro izmešati.
3. Na tacnu za kolač staviti prvo smesu od čokolade i formirati željeni oblik. Zatim naneti fil od višanja i ravnomerno rasporediti.
4. Šlag pipremiti prema uputstvu sa kesice te premazati kolač.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte višeVreme je za prazničnu trpezu: Milica Milša ima savršen recept za rusku salatu
Recept Milice Milše za rusku salatu
13/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)