Najekstravagantniji detalji iz novog doma Kim Kardašijan i Kanjea Vesta

Najekstravagantniji detalji iz novog doma Kim Kardašijan i Kanjea Vesta

Autor: | 28/06/2014

0

Sveže venčani Kim Kardašijan i Kanje Vest uskoro bi sa kćerkicom Nort trebalo da se usele u svoj novi porodični dom. Radovi na raskošnoj kući traju već godinu dana i odlagani su u nekoliko navrata, pre svega zbog neobičnih zahteva slavnog para. Prema pisanju medija, luksuzno imanje u kojem će živeti porodica Kardašijan-Vest sadržaće dosta ekstravagantnih detalja, a ovo su neki od najzanimljivijih.

1. Veličina

Kuća se pre renoviranja prostirala na preko 830 kvadratnih metara, ali će nakon radova zauzimati čak 1.300 kvadrata.

2. Kupatila
Kim i Kanjeu biće dostupno čak sedam kupatila, bar za sada.

3. Prostor za ulepšavanje
S obzirom na to da vlasnica mnogo računa vodi o svom izgledu, na raspolaganju će imati potpuno opremljen frizerski i salon za lepotu.

4. Teren za košarku i kuglana

Tipična prostorija za rekreaciju nije dovoljna za Kim i Kanjea. Zato će u svom domu imati košarkaški teren i kuglanu, te će domaćini i njihovi gosti sigurno uživati u brojnim aktivnostima.

5. Lift
U slučaju da ne budu raspoloženi za penjanje i silazak niz raskošno stepenište do glavne spavaće sobe na drugom spratu, gospodin i gospođa Vest moći će da se posluže liftom.

6. Luksuzni materijali
U čitavom enterijeru dominiraju detalji napravljeni od hrastovine i mermera.

7. Dva bazena

Bez obzira na to kakve su vremenske prilike, ukućani će moći da se okupaju u bazenu kad god to požele, pošto su im na raspolaganju i bazen na otvorenom i zatvoreni bazen.

8. Ekskluzivna lokacija
Raskošno imanje nalazi se u zatvorenoj zajednici u Bel Eru, koja je dovoljno blizu ali i dovoljno udaljena od užurbanog Los Anđelesa, kao i od porodične kuće Kimine mame Kris Džener u Kalabasasu.

Dom koji su Kimye, kako u Holivudu zovu ovaj par, kupili prošle godine, na početku zabavljanja možete videti OVDE! A možete OVDE baciti pogled i na devojački dom koji je Kim prodala kada je počela vezu sa Kanjeom.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin