Dobrodošli na Exit: Danas počinje najbolji evropski festival

Dobrodošli na Exit: Danas počinje najbolji evropski festival

Autor: | 10/07/2014

0

Večeras u 19h biće otvorene kapije 15. izdanja EXIT festivala! U čast otvaranja, EXIT je pripremio na ovim prostorima neviđen audio-vizuelni spektakl, sa legendarnim Pet Shop Boysima u glavnoj ulozi, koji potpisuje svetska umetnica Es Devlin, čuvena po ceremoniji zatvaranja Olimpijade u Londonu 2012. godine, ali i po dizajnu turneja najvećih svetskih zvezda, kao što su Kanje Vest, "Muse", Lejdi Gaga, Šakira, Majli Sajrus i drugi. Pet Shop Boys pripremaju neviđenu ceremonija otvaranja EXITa - to nije samo koncert, to je mjuzikl, predstava, novi umetnički izraz!

Program na Glavnoj bini festivala počeće u 20h, a otvoriće ga novi projekat Kojota iz Eyesburna, Hornsman Coyote. Nakon toga nas očekuje Energy opening by Balkanopolis, a potom scenu preuzima belgijski hit-mejker sa više od pola milijarde pregleda na Youtube kanalu i autor mega-zaraznih hitova "Alors on Dance", "Papaoutai" i "Formidable", Stromae!

Na mt:s Dance Arenu dolaze hedlajneri vodećih svetskih festivala, proglašeni za najbolji novi elektronski sastav u 2013. godini, britanski dvojac DISCLOSURE, sa specijalnim šouom nazvanim WILD LIFE.

U X-Bass programu očekuju nas nastupi neverovatnog Dub FX, koji je juče na ulicama Novog Sada prikazao samo delić atmosfere koja nas očekuje večeras na glavnoj bini i napravio savršeno zagrevanje za EXIT, a uz njega će nastupiti i čuveni Andy C, Jaguar Skills i Dimension.

Na Huawei Fusion binu nam stižu legende amerikane, The Afghan Whigs, Che Sudaka, S.A.R.S i Disciplin A Kitchme. Zvezde Explosive bine biće vatreni Madball, a na Happynovisad bini gostuje Legowelt i veče posvećeno Elektrana organizaciji.

Više hiljada ljudi pristiglo je u Exit Village koji je prve posetioce primio u ponedeljak ujutru. Smešten pored otvorenih bazena SPENS-a, Exit Village ove godine biće u znaku leta! Kamp je otvoren do 16. jula, a ulaznice po ceni od 2700 dinara, možete kupiti na recepciji Vilidža, dok je mapa Vilidža dostupna na ovom linku.

Od danas ulaznice za EXIT biće dostupne samo na ulazima na festival i to po cenama od 11.990 dinara za EXIT, 16.980 dinara za EXIT AVANTURU. Cena dnevnih ulaznica, ukoliko ne budu rasprodate, biće 3.300 dinara za četvrtak, a 3.500 dinara za sve ostale dane festivala.

Cena trodnevne ulaznice za Sea Dance festival iznosi 3.390 dinara. Ova cena će važiti sve do 12. jula, nakon čega će ulaznice biti dostupne samo u Crnoj Gori po većim cenama.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još