Emina Jahović otkriva tajnu svoje lepote

Emina Jahović otkriva tajnu svoje lepote

Autor: | 25/07/2014

0

Na listama najlepših žena domaćeg šou-biznisa Emina Jahović-Sandal uvek zauzima visoku poziciju. Njen besprekorni izgled izaziva divljenje, njeno lice zrači, a za ten poput porcelana ključno je zadovoljstvo na poslovnom i privatnom planu. Njen blistavi osmeh dovoljno govori o tome koliko je zadovoljna i srećna u porodici, sa suprugom, turskom pevačkom zvezdom Mustafom Sandalom i njihovim sinovima. Majka Jamana i Javuza često nosi smele odevne kombinacije, posebno za potrebe snimanja muzičkih spotova, televizijskih emisija i modnih editorijala.

Iako se mnogi šminkeri slažu da je poznata Novopazarka toliko lepa da joj šminka nije ni potrebna, nanošenjem hajlajtera na jagode uvek vole da istaknu njen prelep oblik lica. Mejkap artisti slažu se u mišljenju da Emina ima zahvalan ten i da u njenom slučaju nema potrebe za preteranim korigovanjem ili prikrivanjem nedostataka, ali puder kao baza je na svim njenim javnim pojavljivanjima obavezan. To je odlično "platno" na kome oni, kao slikari, senčenjem ističu nos, bradu i čelo. Rumenilo u boji breskve zaštitni je znak poznate zvezde, a ajlajnerom se ističe savršen oblik njenih krupnih očiju. Usne su joj gotovo uvek u prirodnoj boji, mada je njena želja, u slučajevima kada joj šminkeri usne uskrase jarkocrvenim karminom, da joj ostatak šminke bude vrlo sveden.

- Zastupnik sam teze da je tajna lepote svake žene ispravna i kontinuirana nega. Meni je ona veoma važna, treniram četiri puta nedeljno, odlazim u saune, tursko kupatilo, redovno radim piling lica i tela i koristim kvalitetne kreme za lice - rekla je Emina za magazin "Hello!" i istakla da, kada je reč o šminkanju, voli da prepusti stvar profesionalcima u koje ima potpuno poverenje.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content
Foto: Miša Obradović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin