Sastojci:
- 400 g fileta oslića
- 1 manji praziluk
- 3 čena belog luka
- 3 srednja krompira
- 2 lovorova lista
- 1 kašika seckanog peršuna
- 1 limun
- 2 kašike gustina
- 4 kašike ulja
Priprema:
1. Filete oslića i krompir iseći na krupnije kocke, praziluk na kockice, a beli luk što sitnije iseckati.
3. Potom dodati krompir i začine po ukusu i kuvati dok krompir napola ne omekša.
4. Zatim dodati filete oslića i lovorov list pa kuvati na umerenoj temperaturi da svi sastojci omekšaju.
5. Pred kraj dinstanja dodati mešavinu gustina sa malo vode i nastaviti sa kuvanjem dok se ne dobije željena gustina.
6. U gotovu čorbu dodati sok od limuna i posuti je seckanim peršunom.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Dami od stila kao što je Aleksandra Radović pristaje upravo ovakav parfem, nosi dozu svežine
Omiljeni parfem Aleksandre Radović nosi dozu svežine
13/12/2025
Saznajte višeZa sreću i blagostanje pre Nove godine u kuću unesite ovih 7 stvari
Feng šui pravila za sreću u Novoj godini su...
11/12/2025
Saznajte višeKatalog prazničnih želja: Usrećite najdraže – Započnite godinu uz Lilly!
Lilly katalog 2025
10/12/2025
Saznajte višeOlimpijski centar „Jahorina“ i Skijališta Srbije potpisali sporazum o saradnji
10/12/2025
Saznajte višeHotel Viceroy Kopaonik i brend IVKO obeležili početak zimske sezone u znak zahvalnosti Kopaoniku
Hotel Viceroy Kopaonik i brend IVKO obeležili početak zimske sezone u znak zahvalnosti Kopaoniku
09/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)