Marina Visković otkriva tajnu svoje lepote

Marina Visković otkriva tajnu svoje lepote

Autor: | 06/09/2014

0

Sve popularnija pevačica Marina Visković od početka karijere se, osim po odličnom izboru pesama, izdvojila i svojim izgledom, o kome vodi računa. Poučena primerima velikih svetskih i domaćih zvezda, lepa Zemunka svesna je da je imidž veoma bitan za svaku javnu ličnost, naročito na muzičkoj sceni. Zato se za svaki javni nastup priprema sa posebnom pažnjom, a kao svaka samosvesna savremena žena strogo vodi računa o izboru preparata koje koristi. Negi kože i kose posvećuje posebnu pažnju, a sa drugaricama često odlazi na tretmane mezoterapije koji joj izuzetno prijaju.
Kako birate preparate za negu i šta vam je najvažnije?
- Obično tražim preporuku, a najbitnije mi je da su preparati koje koristim kvalitetni i da daju dobre rezultate. Naročito sam izbirljiva kada je reč o negi kose i tada ne štedim novac jer mi je kosa osetljiva, a dodatno je oštećujem prilikom uvijanja i feniranja. Moj proces pranja traje prilično dugo jer uvek stavljam pakovanja i serume.
Bez kojih proizvoda nikada ne izlazite iz kuće?
- Ne volim previše da opterećujem torbu bespotrenom količinom šminke, naročito prilikom dnevnih izlazaka. Uvek nosim labelo, koji daje punoću usnama, a ujedno ih i neguje. U automobilu uvek imam kremu za ruke i sprej za telo, koji je osvežavajući, a neophodan mi je naročito tokom velikih vrućina.
Kada ste sebi najlepši?
- Sebi sam lepa kada se smejem, kada sam spontana, kada mi je lice opušteno i kada sam odmorna i ispavana. Smatram da je san od neprocenjivog značaja za blistav ten.
Prijaju li vam komplimenti na račun izgleda i kako na njih reagujete?
- Uvek znam kako izgledam, sama sam najsurovija prema sebi. Prijaju mi komplimenti, ali i iskrene kritike. Inače, uvek sam više zadovoljna svojim izgledom uživo nego na fotografijama.
Jeste li fizički aktivni?

- Vrlo sam aktivna, treninzi su sastavni deo mog života. Smatram da svaki čovek koji drži do sebe mora da zna da nema rezultata bez znoja.
Da li ste skloni držanju dijete?
- Ne izgladnjujem se jer za tim nema potrebe. U poslednje vreme često mi kažu da sam premršava, pa sam postala opuštenija kada je reč o hrani. Moja tajna je u balansiranju obroka i treninga.
Spadate li u žene koje provode mnogo vremena pred ogledalom?
- Da, to odmalena radim, a tako je i danas. Obožavam da se ogledam, smatram da to nije loša osobina, već vrlo kreativna pošto nas podstiče da više radimo na svom telu.
Da li vam je bitno da na javnim nastupima imate besprekornu frizuru i šminku?
- Veoma mi je važno i uvek za spremanje odvojim dovoljno vremena, a imam i uigranu ekipu, koja dugo već sarađuje sa mnom. Zajedno osmišljamo nastupe, a pri tom se super zabavljamo. Na nastupima mi je najvažnije da su mi cipele udobne i da me garderoba ne steže, jer mi to odvlači pažnju. Zato stajling za koncert uvek testiram kod kuće, a oko frizure se ne trudim previše jer mi se obično do kraja nastupa raspadne.
Jeste li radili estetske korekcije i kako ste se odlučili na takav korak?
- Nemam ništa protiv da svako sa svojim telom radi šta hoće, dok ne bude zadovoljan.
Da li ste često menjali boju kose?
- Dok sam bila mlađa često sam menjala boju kose, farbala sam se u jako svetle nijanse koje mi ne stoje, jer sam prirodna crnka. Volim svoju tamnu boju kose, s vremenom naučila sam da mogu da je posvetlim svega za tri nijanse.
 Imate li običaj da leti primenjujete posebne tretmane za negu kože?
- Tokom leta negujem kožu preparatima “Lancaster”. Koristim njihovo ulje sa zaštitnim faktorom trideset. Ranije sam koristila i popularan „džem“ istog proizvođača koji pomaže da se dobije odličan ten, ali ne štiti od UV zraka. Koristim i posebne preparate za kosu marke „Kerastase”.
Volite li da sa drugaricama pričate o kozmetičkim preparatima i da jedna drugoj dajete savete?
- Volim. Sa drugaricama uvek idem na mezoterapiju lica, na različite masaže i čišćenja kože. Ne volim agresivne proizvode, pa mi prijateljica nabavlja organske maske koje pravi njena tetka, njima najbolje očistim lice.

Intervju: Ivana Nikolić, Life Content

Foto: Filip Šobot, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin