Nataša Pavlović otkriva tajnu svoje lepote

Nataša Pavlović otkriva tajnu svoje lepote

Autor: | 23/12/2014

0

Posle dve i po godine odsustvovanja sa malih ekrana, voditeljka Nataša Pavlović vratila se svojoj profesiji i odnedavno je sa glumcem Sašom Joksimovićem domaćin emisije "Fantastic Show". U tome ima potpunu podršku supruga Predraga, televizijskog producenta, dok je četvorogodišnjem sinu Olegu veoma zanimljivo da gleda mamu novoj ulozi. Tridesetdevetogodišnja dama prvi put ima zadatak da glumi velike svetske zvezde, a "prerušavanje" na sceni pravo joj je zadovoljstvo.
- Transformacije su mi vrlo zabavne iako to za mene nije ništa novo. U školskim danima bila sam član "Zagrebačkog kazališta mladih", a zatim i dramske grupe Bate Miladinovića. Najdraže mi je to što moj sin uživa da me gleda u tim ulogama, kao i svi njegovi drugari iz vrtića koji mi stalno govore da sam vrlo zabavna.

Da li vas promene u emisijama podstiču da i privatno razmišljate o korekciji izgleda?
- Dok sam bila mlađa, često sam menjala izgled. Oscilacije su bile velike, od toga da sam bila darkerka, do toga da sam i preko dana izlazila u grad kompletno našminkama. Promenila sam mnogo boja kosa, bila sam i plavuša, a eksperimentisala sam i dužinama. Danas volim svoju svedenu fazu, a u transformacijama uživam na sceni.

Imate nežno i mladoliko lice, kako se negujete?

- To pitanje mi često postavljaju žene. Recept postoji, ali mora stalno da se vodi računa. Najvažniji je dobar san, iako mnogi to olako shvataju. Često se umivam naizmenično toplom i hladom vodom, što je odlično za kožu, a od preparata, pre svega bih preporučila čišćenje lica emulzijom za bebe jer je bazirana na prirodnim sastojcima. Tu tajnu mi je otkrio jedan dermatolog iz Pariza.

Jeste li zahtevni prilikom izbora krema za lice?
- Nisam. Isprobala sam mnoge skupe kreme koje nisu ništa bolje od jeftinijih, pa sada koristim one koje se mogu kupiti u apotekama.

Kako negujete kožu tela?
- Kao i kod lica, praktikujem naizmenično tuširanje hladnom i vrućom vodom, a kožu uglavnom mažem emulzijom koju sama pripremam od različitih vrsta ulja.

Spremate li se brže za izlazak od kada ste postali majka?

- Nikada se nisam dugo spremala, jer se vrlo malo šminkam. Mislim da smo moj muž i ja jedini primer bračnog para gde se žena spremi brže od muškarca.

Postoje li situacije u kojima volite da ponesete crveni karmin?
- Volim crveni karmin i prilično ga često koristim. Jer kada ga stavite, imate utisak da ste potpuno našminkani, iako možda u tom trenutku nemate ni puder ni maskaru.

Volite li da izgledate lepo kada se osećate loše?
- Da, jer kada bih izgledala loše, osećala bih se još gore.

Vodite li računa o ishrani i vežbate li redovno?

- Volim računa o ishrani, ali jednom nedeljno sebi dozvolim da jedem ono što najviše volim, a to su „brza hrana“ i slatkiši. Kada je reč o vežbanju donedavno sam bila prilično aktivna, ali moram da priznam da u poslednja dva meseca nemam dovoljno vremena za teretanu.

Podstičete li muža da trenira sa vama?
- Rado bih ga podsticala kada bi imao malo više vremena. On ponekad trči jer mu to prija, dok ja ne volim taj način rekreacije.

Razvijate li kod sina sportski duh?
- Ja sam osoba koja ne voli da se takmiči i nisam sportskog duha, ali moj suprug jeste tako da naš sin ide redovno na sportić i plivanje. Obožava obe vrste rekreacije, a ja polako shvatam da je sport za muškarce jako bitan segment života. S druge strane, ja Olega učim da bude istrajan i uporan.

Dobijate li često komplimente na račun vašeg izgleda?

- Dobijam, ali više cenim one koje mi upućuju žene jer znam da su iskrene, dok muškarci vole sve da hvale. Najdraži i najsimpatičniji su mi komplimenti koje dobijam od dece kada odem po sina u vrtić. Nedavno mi je jedan njegov drug rekao da će se oženiti sa mnom kad poraste, što mi je bilo vrlo slatko.

Uživate li u salonima ili imate utisak da gubite vreme?
- Uživam u tretmanima, to su mi jedini trenuci mira kada ništa ne radim.

Imate li običaj da sa drugaricama odlazite zajedno u salone lepote?
- Organizacija takvog druženja bila bi vrlo komplikovana zato što i moje drugarice imaju decu i mnogo obaveza, tako da bi teško tokom dana mogle da nađemo termin kada smo sve slobodne. Zato druženja organizujemo uveče, uglavnom u kafanama.

Intervju: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin