Jelena Rozga otkriva tajnu svoje lepote

Jelena Rozga otkriva tajnu svoje lepote

Autor: | 30/03/2013

0


Hrvatska pevačica Jelena Rozga veoma je smela kada je reč o imidžu i ne plaši se da menja vizuelni identitet, te je u dugoj uspešnoj karijeri više puta eksperimentisala sa frizurom, šminkom, garderobom. Popularnost je stekla u legendarnoj grupi "Magazin" posle koje je ambiciozno nastavila solo karijeru i osvojila publiku širom bivše Jugoslavije. Svojim glasom nikoga ne ostavlja ravnodušnim baš kao ni nežnim, zavodljivim izgledom.

Na koji način negujete kosu?
- Kao i svaka žena volim da budem negovana, a posebnu pažnju posvećujem nezi kosi koja je svojevrsni odraz ženske moći. Za mene tajna lepog izgleda upravo počinje u zdravoj i negovanoj kosi. Moja kosa je osetljiva i nežna i uvek je tretiram posebnim proizvodima kuće "Kanebo". Leti sam posebno oprezna i kosu štitim serumom sa visokim zaštitnim faktorom.

Kako održavate odličnu figuru?

- Godine bavljenja baletom zasigurno su delom zaslužne za moj dobar izgled i držanje. Mnogobrojni koncerti i ples na pozornici najbolja su teretana, što mi pomaže da budem u formi. Inače, nastojim da se zdravo hranim, volim laganu, mediteransku hranu, ribu, povrće, što doprinosi da se osećam bolje. Tajna dobre linije uvek je u kombinaciji više faktora, kod mene to su genetska predispozicija, ples i pravilna ishrana.

Koji je vaš najbolji adut u borbi protiv celulita?
- To je borba koju nijedna žena nije dobila, ali fizička aktivnost i pravilna ishranaa, kao i kontinuirana upotreba anticelulitnih krema mogu da pomognu da smanjimo vidljivost celulita.

Posećujete li često spa-centre?
- Zbog prirode posla, nažalost, ne onoliko koliko bih htela jer posle svake posete spa-centru vrati mi se životni elan i osećam se preporođeno.

Koji je vaš omiljeni kozmetički tretman?

- Najviše mi prija opuštajuća masaža aromatičnim uljima, što bih svima preporučila.

Šta prvo primetite na drugim ženama kada je reč o nezi?
- Prvo uočim kosu, ruke i lice, to je osnova lepog izgleda. Ukoliko je to u redu, osetićete samopouzdanje, dok su odeća i modni dodaci samo nadogradnja.

Koji je vaš omiljeni parfem i zbog čega?
- To je svakako "Diorov" "Hypnotic”, godinama sam verna tom parfemu, osećam ga kao deo sebe.

Šta se od kozmetike u vašoj torbi uvek nalazi?

- Uvek su tu vlažne maramice za osveženje, sjaj za usne i krema za ruke.

Kakvo je vaše mišljenje o plastičnoj hirurgiji?
- Trenutno o tome ne razmišljam, mada ima dana kada nisam zadovoljna svojim izgledom, ali brzo me prođe ta faza. Trenutno sam zadovoljna izgledom, ali u budućnosti se nikada ne zna. Ljudi često za plastičnom hirurgijom posežu zbog nezadovoljstva, a pri tom zaborave da je lepa žena najlepša kada je srećna i ispunjena bez obzira na fizičke mane.

Na koji način negujete kožu lica?
- Budući da je moja koža lica izuzetno tanka, zahteva posebnu negu. U nezi sam disciplinovana, nikada ne odlazim na spavanje a da nisam skinula šminku. Najbolji saveznik su mi preparati "Kanebo", te koristim njihovu dnevnu i noćnu kremu, serum za predeo oko očiju, kao i masku koju nanosim jednom nedeljno. Hidratacija kože je veoma bitna, ona je razlog zašto koža izgleda blistavo i zdravo.

Šta je to najekstremnije što ste spremni da uradite radi lepog izgleda?

- Nisam pobornik ničeg ekstremnog, pa ni kada je reč o ulepšavanju. Koristim isključivo proizvode proverenog porekla i visokih standarda. Šta koži i telu dajete u mladosti tako će vam se vratiti u starosti, ja svoje telo doživljavam kao hram, stoga izuzetno pazim na njegovo zdravlje i prirodni izgled.

Verujete li savetima koje objavljuju magazini o lepoti?
- Verujem da nijedan savet o lepoti i zdravlju nije nevažan, samo je potrebno znati koji najviše odgovara vašim životnim navikama, tempu života i telu.

Šta mislite o veštačkim trepavicama?
- Veštačke trepavice najlakši su i najbrži način da dnevni izgled pretvorite u večernji i sigurno da svakom pogledu daju dodatnu dubinu, jer žene ponekad komuniciraju upravo samo pogledom.

Tekst: Life Content, Jelena Vlahović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti