Sastojci:
- 10 velikih fišeka za sladoled
- 0,5 l slatke pavlake
- 100 g čokolade za kuvanje
- 2 vanil šećera
- 50 g krupno seckanih prženih lešnika
Priprema:
1. Čokoladu otopiti na pari, ivice fišeka umočiti u otopljenu čokoladu i ostaviti da se ohladi.
3. Pripremljen fil sipati u poslastičarski džak, te puniti unutrašnjost fišeka.
4. Punjene fišeke dekorisati umućenom slatkom pavlakom i posuti lešnikom.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Đoković jede samo ovaj hleb: Pekar otkrio tačan recept, jedan neverovatni sastojak mu daje svu čar
Recept za hleb koji Đoković jede
29/04/2024
Saznajte višePoslednja nedelja pred Uskrs: Vernici treba da ispoštuju OVE običaje, a jedno je strogo zabranjeno
Običaji pred Uskrs koje treba ispoštovati
28/04/2024
Saznajte višeAco Pejović se prepolovio: Sa 100 kilograma do fit linije u pedesetim, evo i kako!
Dijeta Aca Pejovića idealna za brzo mršavljenje
28/04/2024
Saznajte višeProleće u rajskom vrtu: Zavirite u dvorište Jugoslave Drašković u srcu Beograda
Dvorište Jugoslave Drašković u Beogradu raj za oči
28/04/2024
Saznajte višeSavršeno ide uz pečenje, gotov za tren oka: Milica Milša ima sjajan recept za uskršnju trpezu
Recept Milice Milše za uskršnji umak
27/04/2024
Saznajte više
Komentari (0)