Sastojci:
- 400 g govedine bez kostiju
- 5 dl juneće supe
- 2 crvene paprike babure
- 200 g šeri paradajza
- 3 mlada crna luka
- 2 mlada bela luka
- 1/2 veze peršuna
- 0,5 dl maslinovog ulja
- 1 kašika jabukovog sirćeta
- začin C, biber
Priprema:
1. U manju šerpu sipati juneću supu te dodati govedinu isečenu na rezance i kuvati dok meso ne omekša, a supa ne uvri. Kuvanu govedinu procediti i ostaviti je da se ohladi.
3. U odgovarajućoj posudi sjediniti ohlađenu govedinu, mladi crni i beli luk, papriku, paradajz i peršun.
4. U mešavinu povrća i mesa dodati maslinovo ulje i sirće, začiniti po ukusu i sve dobro promešati.
Izvor: Dobra hrana
Pročitajte još
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte višeVreme je za prazničnu trpezu: Milica Milša ima savršen recept za rusku salatu
Recept Milice Milše za rusku salatu
13/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)