Sastojci:
- 2 veća pileća bela mesa
- 150 g krem sira
- 100 g mocarele
- 300 g spanaća
- 150 g prezli
- 50 g susama
- 2 jajeta
- 150 g brašna
- 2 dl ulja
- mešavina začina, so, biber
Priprema:
1. Pileće belo meso odvojiti od kostiju, pa ga podeliti na 4 šnicle. Svaku šniclu istanjiti tučkom za meso i začiniti po ukusu.
3. U manjoj posudi sjediniti krem sir, spanać i mocarelu, te začiniti po ukusu.
4. Svaku šniclu premazati pripremljenom mešavinom, a zatim je urolovati.
5. Rolovane šnicle uvaljati u brašno, zatim u umućena jaja i na kraju u mešavinu prezli i susama.
6. Panirane rolade peći na vrelom ulju sa svih strana dok ne porumene. Gotove šnicle služiti uz pomfrit.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Prvomajski praznik u vili Đokovića kraj Rume: Srđan i Dijana u ovoj oazi okupljaju prijatelje
Vila Đokovića kod Rume oaza za druženje
01/05/2024
Saznajte višePrvomajski ručak po recepturi Jelene Đoković: Roštilja i ona, ali na poseban način
Prvomajski ručak Jelene Đoković
30/04/2024
Saznajte višeĐoković jede samo ovaj hleb: Pekar otkrio tačan recept, jedan neverovatni sastojak mu daje svu čar
Recept za hleb koji Đoković jede
29/04/2024
Saznajte više
Komentari (0)