Hello! vam poklanja

Hello! vam poklanja

Autor: | 06/03/2018

0

Dan žena je praznik kada se mnogi muškarci prisete da bi mogli svojoj nežnijoj polovini da podare nešto lepo, ali Hello! zna da je svaki dan praznik i da je svaka žena posebna, te nastavljamo sa našom lepom akcijom darivanja...

Kao i uvek za vas smo prpiremili pregršt lepih poklona, a šta treba da uradite da biste osvojili neki od njih, pogledajte na sledećim stranama.

Važno je da učestujete i da se nadate, malo sreće će biti dovoljan začin da baš vas obradujemo ovog 8. marta!

Osvojite dva Nivea paketa

  • NIVEA 1 Minut Urban Detox maska za hidrataciju
  • NIVEA(r) 1 Minut Urban detox maska za hidrataciju sadrži hijaluronsku kiselinu I ekstrakt zelenog čaja:

    - Oslobađa kožu toksina smanjujući štetan uticaj spoljašnjih faktora

    - Intenzivno hidrira, zateže kožu i pruža blistav izgled

  • NIVEA Micelarni šampon za osetljivu kosu I kožu glave
  • Micelarna formulacija sa ekstraktom lokvanja posebno je razvijena za osetljivu kosu i kožu glave.

    - Blago čisti, jača kosu I poboljšava njenu elastičnost

    - Štiti prirodnu pH ravnotežu kože glave

  • NIVEA Cherry Blossom&Jojoba Oil krema za ruke bogata uljem
  • Uživajte u nežnom mirisu cveta trešnje I nezi tokom 24 sata, bez masnog traga. Za izuzetno mekane ruke ceo dan. *sa mrisom cveta trešnje

     

     

    Ukoliko želite da osvojite Nivea paket, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

    Osvojite dva Laguna paketa

    S mnogo ljubavi Laguna ženama uz knjigu poklanja parfem!

    U susret 8. martu izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi organizuju akciju pod nazivom „S mnogo ljubavi!“, koja počinje 7. marta i traje dok ima zaliha.

    Povodom Dana žena, iz godine u godinu na razne načine iskazujemo svoju pažnju i zahvalnost, ali najčešće se odlučujemo za darivanje poklona. Najlepši znak pažnje koji možete da podelite sa onima koje volite jeste knjiga „Iznenadi me!“ bestseler autorke Sofi Kinsele, a uz kupovinu na poklon dobijate Avon toaletnu vodu. Na ovoj akciji važe i ostali popusti.

    Pitate se kako održati ljubavnu vezu uvek svežom? Sofi Kinsela, autorka serijala „Kupoholičarka“, u svom novom romanu „Iznenadi me!“ nudi neočekivane odgovore. Posle deset godina zajedničkog života Silvi i Den imaju udoban dom, dobre poslove, divne bliznakinje i toliko se dobro razumeju da jedno drugom završavaju rečenice. Imaju srećan brak i veruju da se odlično poznaju. Sve dok im neko uzgred ne spomene da bi mogli da ostanu zajedno još šezdeset osam godina... i tada se uspaniče.

    Oni brzo odluče da počnu jedno drugom da priređuju iznenađenja kako bi održali svežinu i uzbuđenje u svojoj vezi. Međutim, dok sprovode projekat Iznenadi me – koji podrazumeva sve i svašta, od neočekivanih poklona i izlazaka u restorane do seansi fotografisanja – dešavaju im se nezgode sa komičnim i katastrofalnim ishodima.

    Iznenađenja se postepeno pretvaraju u zapanjujuća otkrića. A kada se otkrije jedan skandal iz prošlosti, njih dvoje se zapitaju da li se zapravo uopšte poznaju...

    Kupovinom knjige „Iznenadi me!“ na poklon dobijate jednu od tri Avon toaletne vode:

    • Scent Essence Velvet Amber toaletna voda spada u orijentalnu kategoriju mirisa i nudi topao i intenzivan doživljaj, definisan izuzetnim zlatnim frangipani havajskim cvetom i aromatičnim zvezdanim anisom, sa notom vanile i luksuznim kašmirom.
    • Scent Essence Sparkly Citrus toaletna voda citrusno cvetne kategorije obećava bujni uzbudljivi koktel osunčanog sicilijanskog bergamota i mandarine, koji stvara blaženi i blistav osećaj, dok buket svežeg cveća oživljava u potpunosti.
    • Scent Essence Romantic Bouquet sadrži cvetno voćne note. Bujne latice ljubičice i božura u toplom zagrljaju vetivera, predstavljaju krajnji izraz ženstvenost i sasvim sigurno će pomoći da očarate svoju jaču polovinu.

    Avon kozmetika i parfemi danas su legendarni među kozmetičkim kućama. Na početku priče o brandu stoji trgovački putnik knjigama, Dejvid Mekonel. Krajem 19. veka Dejvid je uz knjigu počeo da poklanja i mali mirišljavi dar. Veliki broj proizvoda, uvedenih na tržište 1929. godine, dobio je naziv po rodnom mestu omiljenog Mekonelovog pisca Vilijama Šekspira – Stratfordu na Ejvonu (Stradford upon Avon).

    Do današnjeg dana, Avon Cosmetics poštuje svoje obećanje da će štititi zdravlje žena i braniti njihova prava. Ne propustite priliku, obradujete one koje volite i s mnogo ljubavi uživajte u fantastičnoj knjizi i mirisnim notama toaletnih voda Avon.

     

    Ukoliko želite da osvojite Laguna poklon paket, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

    Osvojite dva Eucerin poklona

    Eucerin® Hyaluron – Filler+Volume Lift dnevna krema za normalnu i kombinovanu kožu i Eucerin® Hyaluron – Filler+Volume Lift noćna krema za sve tipove kože.

    Ako je vaše lice izgubilo jasne konture i vedrinu, povratite ih uz pomoć Eucerin® Hyaluron – Filler+Volume Lift preparata.

    Zahvaljujući formulaciji koja sadrži tri aktivna sastojka: magnolol, oligo-peptide i hijaluronsku kiselinu, ova linija cilja upravo one slojeve kože u kojima se dešava gubitak volumena i nastanak bora. Eucerin® Hyaluron– Filler+Volume Lift noćna krema za sve tipove kože, pored toga, sadrži i dekspantenol koji pospešuje obnavljanje kože tokom noći. Nakon redovne nege preparatima iz ove linije lice izgleda podmlađeno sa obnovljenim mladalačkim konturama.

    Eucerin® antiage kreme iz ove i Eucerin® Hyaluron – Filler  i Eucerin® Hyaluron-Filler+ Elasticity linija, tokom marta možete nabaviti sa popustom od 25%. Ponuda traje dok traju zalihe. Popust ne važi za promotivna pakovanja i preparate sa već sniženom cenom.

    Ukoliko želite da osvojite Eucerin poklon, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

    Osvojite tri Nuxe poklona

    Probudite signale koji sprečavaju starenje kože

     

    Postavimo se u svakodnevnu životnu situaciju. Na putu smo za posao i to na najprometnijoj raskrsnici, a semafori prestaju da rade. Na raskrisnici je haos. Svi već kasne na posao, a stoga je i netolerancija vozača ogromna.

    Ali verovatno se sada pitate kakve veze ova situacija u saobraćaju ima veze sa kožom?

    Naši hormoni deluju kao signali. Ako ih ilustrijemo na gore opisanom primeru, u ovoj našoj raskrsnici bi se osigurali semafori koji omogućavaju normalan protok saobraćaja. Hormoni koji deluju kao signali, obezbeđuju da naša kože bude u stalnoj pripravnosti i podstiču obnavljanje i gustoću kože. S padom hormona koji se povezuju sa menopauzom, kožne ćelije nisu više stimulisane, što dovodo do sporog opravka epidermisa i dermisa. Već u 50-im godinama žene ulaze u menopauzu. Koža postaje »žrtva« hormonske neravnoteže. U tom periodu se smanjuje proizvodnja estrogena, koji još nazivamo hormon lepote.

    Pre perioda menopauze naša koža je pod signalom, koji stimuliše formiranje  ključnih komponenti, kao što su regeneracija kožnih ćelija, stvaranje kolagena, elastina, hijaluronske kiseline, obezbeđivanje energijom i pravilnim nagomilavanjem melanina... Do trenutka kada žena stupi u menopauzu, koža taj signal počne da gubi. Procesi se značajno usporavaju, što postaje vidljivo na koži.

    Šta se događa kada koža više nije »pod signalom«? Koža se ulenjila, a posledice su vidljive:

    • tkivo počinje da izdaje
    • lice gubi svoj oblik
    • gubi se volumen kože,
    • koža je tanja i vidljivo osetljivija, krhka i suva,
    • pojavljuju se pigmentne fleke,
    • koža je dehidrirana,
    • bore postaju sve dublje i vidljivije,
    • gruba i žućkasta put,
    • koža gubi elastičnost i čvrstoću,
    • koža postaje sivkasta,
    • epidermis i dermis se stanjuje za 6 % (tokom perioda od 10 godina).

    Nega kože je važnija nego ikada ranije. Uz pravilnu svakodnevnu negu, svaka žena može održati mladalački sjaj i svežinu svoje kože.

    Priroda podstiče kožu da sama deluje protiv starenje

    Linija proizvoda Nuxuriance Ultra s prirodnim delovanjem obezbeđuje da je naša koža ponovo pod signalom. Najdragoceniji prirodni sastojci iz prirode obezbeđuju da koža ponovo počne da radi sama, da ne bude uspavana, ne odmara i ne bude lenja.

    Bi-floralne ćelije šafrana i bugenvilije deluju po principu medicinske terapije. Ako lek treba da deluje i dosegne tačku u telu, mora dugo da nudi stabilnu funkciju, odnosnu ciljanu akciju i produženo delovanje ili sporo oslobađanje.

    Kada primenite kremu iz linije Nuxuriance Ultra ujutru na lice, ove ćelije putuju sve do najdubljeg sloja epidermisa, i tako nastaju nove ćelije. Ovi procesi su otvoreni i neprekidni, 12 sati oslobađaju dragocene sastojke, koji su ključni za lepotu naše kože (vitamini, proteini, lipidi, šećeri...). Put nastavlja do epidermisa , koji deluju na način da obezbeđuju razmnožavanje fibroplasta , stvaranje kolagena i elastina.

    Izuzetnost Nuxuriance Ultra linije je u njenom neprekidnom delovanju – koža je 12 sati pod signalom. Kada uveče čistite lice i nanosite noćnu kremu, ona ponovo deluje 12 sati. Stoga je naša koža neprekidno, 24 sata pod signalom.

    7 tipova kliničkih studija Laboratorije NUXE na čak 300 žena- U samo 28 dana upotrebe rezultati su dokazani.

    Bore su popunjene kod 92% žena.
    Koža izgleda obnovljena kod 78% žena.
    Prirodni sjaj kože je povećan kod 92% žena.
    Crte lice su učvršćene (učinak liftinga) kod 78% žena.
    Preoblikovano lice kod 77% žena.

    +35 % Bi-cvetne ćelije dokazano stimulišu obnavljane keratinocita

    + 25 % Razmnožavanje fibroblasta (glavne ćelije dermisa, u koje spadaju kolagen, elasitin, hijaluronska kislina) se povećava

    Savršen anti-age duet

    Najučinkovitija prirodna nega 

    Hranljiva formula za podmlađivanje zrele kože

    Bogata i hranljiva formula Nuxuriance® Ultra Obnavljajuće bogate kreme za zrelu kožu inovativnom formulom s bi-floralnim ćelijama dragocenog šafrana i bugenvilije stimuliše proizvodnju novih ćelija kože, popunjava je i učvršćuje.

    Ekskluzivan prirodni kompleks (ekstrakt morske alge, polisaharidi planktona, ćelije kakaa, mikrohijaluronska kiselina) u trenu zaglađuje i hidratizuje kožu. Ulje bele limante (lat. Limnanthes alba) intenzivno hrani suvu kožu, dok ekstrakt organskog maka povećava vlažnost kože i hidratizuje je.

    Rezultat: Koža je obnovljena, popunjena i učvršćena, inzenzivno nahranjena i vraćen joj je savršen osećaj prijatnosti.

    Aktivator mladosti zrele kože

    Snažna koncentracija bi-floralnih ćelija dragocenog šafrana i bugenvilije u novom

    Nuxuriance® Ultra Obnavljajućem serumu za zrelu kožu stimuliše proizvodnju novih ćelija kože, popunjava je, učvršćuje i podmlađuje.

    Njegova izuzetno hidratantna tekstura ekskluzivnim prirodnim kompleksom (ekstrakt morske alge, polisaharidi planktona, ćelije kakaa, mikrohijaluronska kiselina) u trenu zaglađuje i hidratizuje kožu.

    Ekstrakt cveta šafrana sprečava delovanje enzima odgovornih za pigmentaciju i na taj način ujednačava ten i posvetljuje pigmentacijske pege.

    Rezultat: Koža je obnovljena, popunjena i učvršćena, ten je ujednačen i osvetljen, a prirodni sjaj kože je probuđen.

    NUXE prirodnu kozmetiku potražite u apotekama.

    www.nuxe.rs

    Ukoliko želite da osvojite Nuxe poklon, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

    Osvojite T Group poklon

    T Group Co. je jedan od vodećih distributera klasičnih i modnih satova, nakita i aksesoara u Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji. T Group je osnovan 2006. godine u Beogradu i distribuira 14 brendova satova i nakita. Mi smo distributer za sledeće brendove satova i nakita: Ice-Watch, Philip Watch, Viceroy, Morellato, Doxa, TW Steel, Cover, 2Jewels, Masserati, Breil, Breil Stone, Swiss Millitary by Crono, Cluse i Rebecca. T Group se bavi veleprodajom i snabdeva preko 100 nezavisnih kupaca i specijalizovanih lanaca. Osim toga, T Group poseduje šest sopstvenih maloprodaja. Naša misija je da pomno pratimo svetske trendove i kretanja u modi i tehnologiji, da ih pažljivo selektujemo, donosimo na naše tržište i učinimo pristupačnim našim kupcima po istim cenama kao i u inostranstvu. Naša vizija je da sa svim kupcima gradimo trajne i personalizovane odnose zasnovane na satisfakciji i poverenju. Za krajnje kupce želimo da budemo omiljena i referentna firma za odabir, kupovinu i održavanje satova i nakita, a za kupce u maloprodaji pouzdan partner koji nudi najbolje uslove za poslovanje.Više informacija o svim brendovima i modelima na www.tgroupco.co.rs

    2Jewels je poznata italijanska marka ženskog i muškog modnog nakita iz Milana. 2Jewels kreiraju mlade dizajnerke i dizajneri koji razmišljaju originalno i otvoreno i koji neguju originalni italijanski stil. Raznolikosti kolekcija doprinose i različiti materijali koji se koriste: nerđajući čelik, srebro i bronza. 2Jewels nakit je zastupljen u najboljim juvelirnicama u Italiji i celoj Evropi a redovno ga nose i reklamiraju mlade, poznate i uspešne ličnosti kao što su Belen Rodrigez i Gabrijel Garko. 2Jewels nakit je u potpunosti proizveden u Italiji.

    Ukoliko želite da osvojite T Group poklon, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

     

     

     

    hellomagazin.rs promo
    Tagovi: poklon