Otkrila svoju tihu patnju: Hrana kojoj besprekorna Megan Markl ne može da odoli

Otkrila svoju tihu patnju: Hrana kojoj besprekorna Megan Markl ne može da odoli

Autor: | 29/03/2018

0

Buduća princeza Megan Markl je poznata kao ljubiteljka sporta, joga i trčanje su joj omiljene aktivnosti. Pored fizičkih vežbi, američka glumica i te kako vodi računa o svojoj ishrani koja se zasniva na balansiranim obrocima.

 Zvezda serije Suit, Megan Markl uskoro će postati član britanske kraljevske porodice, te sve više izaziva pažnju javnosti. Osim po dobrom stilu i manirima, Harijeva verenica je poznata i po skladnoj figuri, za koju je otkrila da je održava vežbanjem.

A post shared by Onira Organics (@oniraorganics) on Mar 28, 2018 at 6:47am PDT


Ipak, pored treninga, zdrava ishrana je najviše odgovorna za održavanje idealne kilaže, odnosno održavanja zdravog duha i tela. U razgovoru za Delish otkrila je primer svog dnevnog jelovnika, za koji se trudi da ga ispoštuje.

Prkosi modnim pravilima: Megan Markl u “zabranjenoj” kombinaciji boja

Odmah nakon buđenja konzumira mlaku vodu sa limunom, a potom sledi zobena kaša sa bananama i agavinim sirupom. Za ručak obično bira proteinsku salatu, jabuke i maslac od badema. Užina je dosta laganija – zeleni čaj ili zeleni sok za detoks. Večera se sastoji od testenina sa tikvicama, parmezana i čaše vina.

Iako je ovo plan njenog uravnoteženog obroka, ona sebe često časti omletom sa začinima, ribom, prženm krompirićima.

-Najviše sam "slaba" na pržene krumpiriće i vino - izjavila je svojevremeno u medijima.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: megan markl