Da li biste probali vodu inspirisanu oblacima?

Da li biste probali vodu inspirisanu oblacima?

Autor: | 26/05/2018

0


U dobu u kome savremena tehnologija daje mnogo širi spektar mogućnosti za sve nas, standardi su visoki i pobednici su oni koji inspiraciju nađu na nesvakidašnjem mestu, nekada i u oblacima.

Upravo oni su bili inspiracija kompaniji Coca-Cola da stvori novu vodu Smart Water koja je prvi put predstavljena domaćoj publici na otvaranju 43. Beogradske nedelje mode. Voda inspirisana oblacima predstavljena je jedinstvenim plesom “među oblacima”, i to na svili.

Nakon njega svi posetioci su poželeli da flašicu ovakve vode imaju za sebe jer, ko ne bi želeo da može da se kreće tako lako i da bude na tim visinama u svemu što radi. Smart Water je nastala korišćenjem najsavremenije tehnologije koja ponavlja proces stvaranja i kruženja vode u prirodi.

Sa dodatim mineralnim solima magnezijuma, kalijuma i kalcijuma koje joj daju čist, osoben i svež ukus, Smart Water je idealno osveženje za radoznale, urbane, ambiciozne i motivisane za uspeh. Znamo da možemo više, a pravi izazov savremenog društva je da to i postignemo! Oblaci su granica, a uz hidraciju Smart Water vodom koju će uskoro moći da ima svako od nas, znamo da smo na dobrom putu.

Hellomagazine.rs Promo
Tagovi: coca cola