Kraljevsko pravilo zbog kog je Megan Markl posebno razočarana

Kraljevsko pravilo zbog kog je Megan Markl posebno razočarana

Autor: | 16/06/2018

0


Megan Markl je sada punopravni član kraljevske porodice i to znači da će morati da se odrekne svojih navika, među njima i omiljene hrane.

Bivša glumica, a danas vojvotkinja od Saseksa, moraće da se pridržava strogih pravila ishrane posle prošlomesečne udaje za princa Harija.

Butler kraljvske porodice Grant Harold izjavio je da kraljevska porodica ne jede morsku hranu napolju u strahu od trovanja.

-Ne želimo da neko od članova kraljevske porodice dobije tešku reakciju od trovanja hranom, posebno ako su na prekomorskim putovanjima, rekao je Harold Ekspresu.

Nema sumnje da će Megan Markl biti razočarana ovim pravilom jer je ranije govorila o svojoj ljubavi prema morskoj hrani i da njen idealni dan kad je reč o hrani podrazumeva mnogo morske hrane i laganu večeru, pastu sa morskim plodovima.

Harold je rekao da članovi kraljevske porodice, pored školjki, moraju da izbegavaju pačju i guščju paštetu.

Proslava kraljičinog 92. rođendana: Ko je imao lepšu haljinu - Kejt ili Megan?

Endrju Farqurson, zamenik majordoma Klarens hausa rekao je Telegrafu da je politika princa od Velsa da njegovi kuvari ne kupuju paštete i to više zbog brige za životinje nego kao restrikcija u ishrani.

Ostala pravila koja će Megan Merkl morati da sledi su da neće moći da glasa, da nema selfija, autograma i uvek mora na putovanjima, u prtljagu da ima spakovanu crnu odeću u slučaju smrti člana kraljevske porodice.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: megan markl