Prijanka Čopra: Previše nam sugerišu da se moramo menjati da bisimo ugodile muškarcu

Prijanka Čopra: Previše nam sugerišu da se moramo menjati da bisimo ugodile muškarcu

Autor: | 30/06/2018

0


Kada je 2000. godine pobedila na izboru za Mis sveta, karijera Prijanke Čopre je krenula uzlaznom putanjom. Dobila je brojne angažmane i danas je jedna od najuspešnijih indijskih glumica. Ni 18 godina kasnije njena veličanstvena lepota nikoga ne ostavlja ravnodušnim, ali Prijanka danas ne želi da odgovara na pitanja koje se tiču njenog fizičkog izgleda.


-Nas žene, stalno tretiraju kao građane drugog reda. Govore nam da samo jedna od nas može da uspe i da će samo najbolja osvojiti najzgodnijeg dečka, rekla je indijska glumica i dodala:

-Previše nas je kojima se neprekidno sugeriše da se moramo menjati da bi ugodile muškarcu. Možemo li na trenutak da zavolimo sebe i reći ne časopisima koji nas uče kako da gladujemo da bi smršale, poručila  je i podelila nekoliko saveta koje je naučila iz sopstvenog iskustva.

-Počnite sa upoznavanjem sebe. Prepoznajte što radite. To se zove mržnja sebe, sumnja u sebe, prigovaranje sebi. Drage žene, ionako oko sebe imamo dovoljno ljudi koji nam upravo to rade, zašto bi  i same to radile sebi? Volite se, dame, sebi ste najbolje prijateljice, rekla je 35-godišnja lepotica u intervjuu za magazin Allure.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Cover/ Instagram
Tagovi: Prijanka Čopra