Nova emisija na TV O2: Život u boji sa Milevom Pavlović

Nova emisija na TV O2: Život u boji sa Milevom Pavlović

Autor: | 30/08/2018

0

Od  1. septembra, na TV ekrane se vraća poznato TV lice, u novom TV ruhu: „Život u boji sa Milevom Pavlović“. Sadržaj emisija pažljivo je koncipiran, sa stilom, smislom i razlogom tako, da na zadatu temu iz naše svakodnevnice, društvene hronike i smislenosti življenja, čujemo šta govore intelektualci, priznati i poznati gosti  koje dugo nismo imali priliku da vidimo.


-Teme nas se tiču, često nas tište, te tako očekujte mišljenja o tome koliko košta sreća, zašto vlada estetski zakon klonirane lepote, kuda nam odlaze mladi ljudi, zašto naša deca do 40-tih žive sa roditeljima, koje su navike uspešnih ljudi, kako razumeti idolopoklonstvo, koliko su nagrađene majke i domaćice ili ko su žene heroji, izjavila je Mileva Pavlović, autorka i voditelj emisije.

Autorka emisije je utkala svoj lični filozofski, profesorsko-precizni i autentični stil u dijaloge  sa gostima, kao i u odabir interesantnih i osmišljenih priloga koji su često savetodavni, pokazni i maštoviti. Emisija počinje da se emituje od 1. septembra, na O2 TV, subotom od 9,45.
Život je u boji, sa Milevom Pavlović...

Hellomagazin.rs Promo
Tagovi:

Pročitajte još