WOAH iznenađenja za prave prijatelje

WOAH iznenađenja za prave prijatelje

Autor: | 19/10/2018

0

Život čine male stvari i veliki ljudi koji su tu pored nas u svim životnim situacijama. Te osobe biramo mi sami, oni su prijatelji i kad se viđate često i kad obaveze nametnu da se viđate ređe.

Kada ste poslednji put, prijatelja koga dugo niste videli, pozvali na druženje, da se uz omiljeno osveženje prisetite svih avantura i dogodovština iz prošlosti? Iznenadiće vas koliko je lepo obnoviti stara prijateljstva i potruditi se da sačuvate prava. Pravog ćete prepoznati po tome što na njega uvek možete da računate, koji vas uvek podržava i raduje.

Dok se prisećate detalja provedenih u društvu dragih ljudi, proslavite to zajednički, nagradite sebe i prijatelje poklonima - omiljenim komadima garderobe, sportskom opremom ili rancem, možda nekim novim gedžetom. Ugrabite priliku i uz kupovinu promo pakovanja Coca-Cola ili Coca-Cola Zero od 0.5l ili 0.33l, oraspoložite sebe ili sebi drage osobe. Promo pakovanja ćeš prepoznati po etiketi i čepu bele boje sa prepoznatljivim WOAH logom na vrhu čepa. Ispod čepa vas čeka kod, dok je na limenkama kod ispod otvarača, koji zatim unesete na nalog koji ste napravili na WOAH aplikaciji i sakupljajte poene za cool vaučere sa popustima u prodajnim mestima partnera. A partneri su: Shoes Star, Gigatron i Sport Vision.

Imate mogućnost i da u svakom satu, osvojite vredne poklone kao što su: patike, trenerke, prenosivi punjači za telefone, lopte sa svetskog prvenstva u fudbalu, bluethooth zvučnici i još zanimljivih stvari. Samo je potrebno da kod koji si pronašao uz promo pakovanje pošalješ preko naloga na WOAH aplikaciji i ukoliko ste baš vi to prvi učinili, u tom satu, osvojili ste nagradu.

Posvetite pažnju onima koji vas vole i misle na vas. Nagradite ih, iznenadite, pokažite da vam je stalo. Zauzvrat uživajte u onome što samo pravi prijatelj može da pruži.

Više informacija možete pronaći na www.coca-cola.rs ili na WOAH aplikaciji.

Marija Milenković
Tagovi: coca cola