Modni brend "Invento": Prva modna revija namenjena najmlađima (FOTO)

Modni brend "Invento": Prva modna revija namenjena najmlađima (FOTO)

Autor: | 09/11/2018

0

Modni brend Invento je 05. novembra, u saradnji sa modnom agencijom Select i u prepunoj sali Belexpocentra centra, organizovao svoju prvu dečiju reviju jakni kako bi na što bolji način prikazao aktuelne i veoma atraktivne modele iz kolekcije jesen/zima 2018. Najviše pažnje privukli su modeli “Dino” i “Paco”, zatim model “Tai” namenjen dečacima, kao i model “Azra” kreiran za devojčice.

Mali manekeni su bili nasmejani i sa uzbuđenjem su čekali da izađu na modnu pistu, a svojim samouverenim hodom i nastupom su oduševili sve prisutne u publici. Balerina Ašhen Ataljanc je sa svojom ćerkom i sinom upotpunila ovaj jedinstveni modni događaj i zatvorila reviju.

Modni brend “Invento” je poznat po tome što svoje jakne kreira od visoko kvalitetnog materijala, oslanjajući se na tradiciju i sa puno ljubavi, ali i uz neizbežni osvrt na aktuelne svetske modne trendove. Tokom dugog niza godina, vrhunski kvalitet “Invento” jakni postao je sinonim i garancija za osećaj elegancije, udobnosti i topline.

Sve dečije jakne posle revije poklonjene su u dobrotvorne svrhe ustanovi za decu i mlade u Sremčici. Modele prikazane na reviji, kao i bogat asortiman modela iz ženske i muške kolekcije možete naći na sajtu www.inventofashion.com

Hellomagazin.rs Nikola Tomić
Tagovi: invento