Novinari pokazali svoje veštine u pripremi burgera uz pomoć novog saveznika koji će postati neizostavni i u vašoj kuhinji
U društvu velikog broja predstavnika medija kompanija Dijamant je kroz gastro druženje predstavila ukuse novih Burger i Senf preliva. Prisutni su se nadmetali u pripremi jedinstvenog burgera u čemu im je od velike pomoći bio Dijamant majonez, kao i prelivi uz koje priprema obroka „uspe svaki put“.
Ne samo da se Dijamant prelivi idealno slažu sa domaćim specijalitetima, već su idealn savaznik u pripremi burgera i gurmanskih predjela za koja vam neće trebati vrhunsko kulinarsko umeće da biste napravili pravu eksploziju ukusa kakvu ste ranije mogli da iskusite samo u restoranima. Tako su i gosti Dijmanat brunča na trenutak postali pravi gastro šefovi čime su i sebe iznenadili.
-Dijamant ima tradiciju dugu 80 godina čime se upisujemo u red najstarijih kompanija ne samo u Srbiji već i u ovom delu Evrope. Punih 30 godina Dijamant majonez je lider na našem tržištu zbog čega je zasluženo dobio novi naziv „Legenda dobrog ukusa“. Mi razvijamo naš asortiman – proširujemo ga, osluškujući zahteve naših potrošača zato smo pored postojećih Mexicana, Tartar, Cezar i Ren preliva ubacili i dva nova ukusa, Senf i Burger, koji će biti prvi izbor svih velikih gurmana.– izjavila je Vida Putnik ispred kompanije Dijamant.
Bez imalo muke možete vladati specijalitetima koji dolaze iz svih krajeva sveta i svako jelo u jednom potezu uzdići na viši nivo uz Dijamant prelive i majonez.
Pročitajte još
Poslednja nedelja pred Uskrs: Vernici treba da ispoštuju OVE običaje, a jedno je strogo zabranjeno
Običaji pred Uskrs koje treba ispoštovati
28/04/2024
Saznajte višeAco Pejović se prepolovio: Sa 100 kilograma do fit linije u pedesetim, evo i kako!
Dijeta Aca Pejovića idealna za brzo mršavljenje
28/04/2024
Saznajte višeProleće u rajskom vrtu: Zavirite u dvorište Jugoslave Drašković u srcu Beograda
Dvorište Jugoslave Drašković u Beogradu raj za oči
28/04/2024
Saznajte višeSavršeno ide uz pečenje, gotov za tren oka: Milica Milša ima sjajan recept za uskršnju trpezu
Recept Milice Milše za uskršnji umak
27/04/2024
Saznajte višeOdržana jubilarna 10. Pro-femina, konferencija magazina "Lepota i zdravlje”
U organizaciji magazina „Lepota i zdravlje”, u četvrtak 25. aprila, u Palati umetnosti Madlena u Beogradu, održana je jubilarna 10. konferencija Pro-femina
27/04/2024
Saznajte više