Kako da probudite kreativnost u kuhinji?

Kako da probudite kreativnost u kuhinji?

Autor: | 11/10/2019

0

Muči vas rutina? Ovog oktobra, pravo je vreme za promene u kuhinji! Evo i kakve...

Mali kućni aparati život čine lakšim i lepšim. Posebno u kuhinji, gde će ne samo ubrzati pripremu, već će nam omogućiti i da isprobamo neke nove tehnike. Zahvaljujući njima na našem jelovniku se može pronaći čitava paleta novih jela, koja će oduševiti i vaše ukućane i goste.

Predstavljamo 6 malih aparata, iz nove Kenwood kMix linije proizvoda, koji će doneti veliku promenu u vašoj kuhinji. Savremenog dizajna, odlikuje ih visoki kvalitet i izvanredna efikasnost. Osim toga, njihov elegantan, minimalistički izgled, u tri popularne boje - Spicy Red, Rich Black i Cool White, daje onaj poseban akcenat koji će učiniti da kuhinja izgleda neodoljivo, moderno i inspirativno. Pravo okruženje za vaša buduća gastronomska umetnička dela.

A kao šlag na torti, imamo još jednu informaciju: Tokom oktobra, u TEHNOMANIJI je u toku specijalna akcija, pa se Kenwood aparati mogu kupiti po ceni nižoj za 28%!

Kliknite OVDE za više informacija. (Zahvalićete nam kasnije!)

Dakle, bez ovih malih kuhinjskih aparata, kada ih jednom isprobate, više nećete moći:

  • Kenwood kMix stoni mikser, RRP XX
  • Svojim izgledom zaokupiće pažnju u svakoj kuhinji. Nudi savremen dizajn, koji ni na koji način ne dovodi u pitanje njegov vrhunski kvalitet, već ga samo naglašava. Dodatna metalik posuda daje ovom uređaju eleganciju, dok sjajni nastavci, poput čuvene Kenwood široke K-mutilice, obične mutilice i kuke za testo, inspirišu na to da u kuhinji ispoljimo svoju kreativnost u punoj snazi. Ovaj aparat je zaista nezamenljiv svima koji uživaju u tome da eksperimentišu sa različitim sastojcima, od mešenja hlebova različitih aroma do pripreme kolača i torti koje nas vraćaju u detinjstvo.

  • Kenwood kMix blender, RRP XX
  • Može se smatrati velikim saveznikom u kuhinji, jer ćete lako pripremiti ukusne originalne napitke, supe i potaže, koji će svojim raznovrsnim bojama biti atraktivni i izazovni svima, a posebno deci. Može se pohvaliti i staklenom posudom otpornom na toplotu – ThermoResist™, u kombinaciji sa sečivima od nerđajućeg čelika, za savršeno blendanje, ali i lomljenje leda.

  • Ručni mikser kMix
  • Praktičan je, sa jednostavnim sistemom upravljanja i različitim kontrolama. Biće vam pravi prijatelj u kreativnom izražavanju i pripremi najsavršenijih  vazdušastih mafina ili testa za picu.

  • Ručni blender kMix Triblade
  • Ukusni potaž za goste ili kašica za vašu bebu biće gotovi za minut. Ne sumnjamo da će vam dodatno zadovoljstvo u radu s ovim uređajem pružati i pogled na njegovu elegantnu spoljašnjost.

  • Toster Kenwood kMix, RRP XX
  • Pravi je izbor ukoliko želite da dodate lični pečat svojoj kuhinji. Maksimalna funkcionalnost ovog uređaja obezbediće vam da napravite najukusniji i najmaštovitiji doručak i nezaobilazan je “saučesnik” u tome. Pored standardnih, ima i funkciju podgrevanja, odleđivanja, kao i dodatka idealnog za peciva oblika đevreka ili zemičke.

  • Aparat za vodu Kenwood kMix Kettle
  • Privlačnog, minimalističkog dizajna pretvoriće doručak u savršeni užitak. Ukoliko želite da održite temperaturu kafe ili čaja u skladu s ličnim preferencijama, u tome će vam pomoći Kenwood kMix Variable Temperature Kettle koji sadrži opciju za intuitivnu kontrolu temperature.

    Za više informacija kliknite OVDE.

    hellomagazin.rs Promo