Tri tretmana koja će promeniti vašu sliku u ogledalu

Tri tretmana koja će promeniti vašu sliku u ogledalu

Autor: | 03/02/2020

0

Zagađenje, svakodnevni stres i godine ostavljaju trag na našem licu bilo da imamo 25 ili 55 godina

Uz pouzdanu stručnu pomoć i najnovija rešenja koja nudi estetska dermatologija, te probleme možemo rešiti tretmanima koji se obavljaju brzo i bezbolno, u pauzi za ručak. 

Visoko efikasni i bezbedni, ovi tretmani odgovaraju svim tipovima kože, a neki od njih primenjivi su čak i tokom trudnoće. 

Kako da izaberete tretman koji odgovara baš vašoj koži i postiže rezultate koje želite, savetuje dr Antonela Vučetić, specijalista dermatovenerologije i član Udruženja dermatovenerologa Srbije, koja 13 godina uspešno vodi centar lepote i zdravlja, ordinaciju Derma Viva

  • Iako redovno čistite kožu nečistoće su se skupile u porama i učinile ih vidljivim?Ne možete da se izborite sa masnim tragom koji se stalno pojavljuje na površini kože, a posebno u takozvanoj T zoni? Lice vam izgleda umorno i sivo? 

KARBON LASERSKI PILING jedan je od najpopularnijih tretmana u Americi. Redovno ga primenjuju poznate dame poput Dženifer Lopez ili Kim Kardašijan, a zbog izuzetnih efekata osvežavanja, dubinskog čišćenja i podmlađivanja lica, poznat je pod nazivom porcelanski piling, Red Carpet piling ili holivudski piling.

Kako izgleda tretman i kome se preporučuje? 

Tretman traje oko 30 minuta minuta i preporučuje se svim tipovima kože, bez obzira na godine i stanje kože. Izuzetno odgovara damama ( i muškarcima) sa masnom kožom koja je sklona aknama, miteserima, višku sebuma i proširenim porama. Bezbolan je, a izvodi se uz kombinovanu primenu karbonske maske i inovativne laserske tehnologije Harmony XL Pro lasera.

Koji su efekti tretmana? 

Rezultat Karbon laserskog pilinga je porculanski ten, glatka koža bez proširenih pora, akni, suvišnog sjaja i mitesera, Ujednačenost tena i glatkoća i zategnutost kože vidljivi su nakon jednog tretmana. Preporučuje se jednom mesečno za održavanje blistavog tena i zdrave i lepe kože. 

  • Zimski meseci i kasni odlasci na spavanje zbog proslava ili dugih sati provedenih na poslu ostavili su trag na vašem licu? Svežina i zdrav sjaj su se izgubili, a bore došle do izražaja? 

Osvežite i zaštitite svoju kožu pružajući joj KISEONIK PILING TRETMAN, čijom se primenom u kožu ubacuje 100% čist kiseonik. Prednosti ovog tretmana je kratko vreme trajanja i efekat koji se uočava već nakon prvog izvođenja 

Kako izgleda tretman i  koji su efekti? 

Tokom tretmana se bezbolno, pod određenim pritiskom, na površinu kože usmeravaju kapi fiziološkog rastvora i medicinskog kiseonika. Na taj način koži se pruža blagi piling, stimuliše se cirkulacija i podstiče limfna drenaža, pa koža dobija novu svežinu i blistavost. Čist kiseonik prodire u dublje slojeve kože oporavljajući svaku ćeliju i podstičući sintezu kolagena, što rezultuje ublažavanjem sitnih bora i podmladjivanjem kože, a pokazuje pokazuje odlične rezultate u lečenju akni. 

Kome se preporučuje? 

Ovaj tretman je pogodan za sve tipove kože, a može se raditi čak i tokom trudnoće. Specifičnost ovog tretmana je u tome što nema neželjenih efekata i kontraindikacija, zato se može izvoditi kada god osetite potrebu, jednom mesečno ili jednom sedmično. Takođe, Kiseonik piling tretman može da se radi tokom cele godine bez obzira na jačinu sunčevog zračenja. 

  • Svi oko vas blistaju, a na vašem licu se vide znaci starenja? Potreban vam je tretman koji će vas vidljivo podmladiti, ali niste pristalica invazivnih tretmana i želite da zadržite prirodan izgled? 

Pravi izbor za vas je CLEARLIFT LASERSKI TRETMAN, proglašen za najbolji antiaging tretman za 2019-2020 u Velikoj Britaniji. Ovaj tretman jedan je od najpopularnijih tretmana među svetskim zvezdama, jer se sprovodi na neinvazivan način, a daje prirodne efekte podmlađivanja koji se mogu porediti sa efektima fejsliftinga i remodelinga kontura lica.

Kako izgleda tretman i kome se preporučuje? 

Procedura Clear Lift tretmana traje oko 60 minuta, udobna je i bezbolna, a izvodi se uz upotrebu HarmonyXL Pro lasera najnovije generacije. Tretman je preporučen za dame svih godina koje žele vidljive, ali prirodne rezultate svežine, podmlađenosti i ujednačenosti tena na duže staze. 

Koji su efekti tretmana? 

ClearLift tretman se može primeniti za podmlađivanje i poboljšanje kvaliteta kože lica, ali i vrata i dekoltea.Osveženost kože vidljiva je odmah, a rezultati očigledne podmlađenosti postaju vidljivi posle 6-8 nedelja koliko je potrebno kolagenu da se formira i sazri, a kako vreme prolazi postaju sve vidljiviji.

Savet plus: 

Onim damama koje žele da zbog neke posebne prilike izgledaju lepše i mlađe odmah, a da taj efekat traje, dr Vučetić preporučuje kombinaciju ClearLift i NIR tretmana u okviru Harmony XL Pro platforme. ClearLift na prirodan način, poboljšava tonus lica, čineći da koža nakon određenog vremena i dugotrajnije izgleda jedro i zategnuto, a ten ujednačen, dok je NIR lifting efekat vidljiv odmah - lice je vidno oslobođeno viška tečnosti, koža je zategnutija i glatka, a ten osvežen i ujednačen. Dr Vučetić ističe da je zahvaljujući ovom multifinkcionalnom laseru sada postalo moguće i visoko efikasno uklanjanje tetovaža, uključujući i korekciju obrva. 

Saznajte više i rezervišite svoj termin u centru Derma Viva u Čačku pozivom na: 032 327 524  ili 066 327 524, i online prijavom na www.dermaviva.rs.

Hellomagazin.rs Promo

Pročitajte još