Otkrijte snagu budućnosti uz TECNO: Tehnologija koja inspiriše

Otkrijte snagu budućnosti uz TECNO: Tehnologija koja inspiriše

Autor: | 28/02/2024

0

Upoznajte AI i AR proizvode sa revolucionarnim tehnološkim inovacijama predstavljene na MWC 2024

Na ovogodišnjem MWC Barselona 2024, inovativni tehnološki brend TECNO ponosno je predstavio svoju najnoviju seriju revolucionarnih i futurističkih uređaja. Među njima se isticao Dynamic 1, prvi AI-inovativni robotski pas kompanije, te Pocket Go, revolucionarni uređaj koji objedinjuje AR naočare i prenosivu konzolu za Windows igrice. TECNO je takođe predstavio PolarAce sistem za snimanje slika, koji koristi naprednu AI tehnologiju za stvaranje vrhunskih mobilnih video zapisa. Njihova misija na ovogodišnjem događaju bila je da posetioce ponesu u svet tehnoloških inovacija sutrašnjice sa temom "Reach for the Future".

TECNO Dynamic 1 – Inovativni robotski pas za unapređenje svakodnevnog života

TECNO Dynamic 1, kao prvi robotski pas kompanije, predstavlja revolucionarnu interakciju između ljudi i mašina, kombinujući "cutting-edge" AI tehnologiju sa realističnim dizajnom inspirisanim nemačkim ovčarom. Ovaj napredni uređaj otvara vrata budućnosti svakodnevnog života, nudeći širok spektar mogućnosti za zabavu u pametnom domu, asistenciju, obrazovanje i trening. Kroz spoj najnovije veštačke inteligencije i estetski privlačnog dizajna, Dynamic 1 postiže visok nivo funkcionalnosti i estetike.

Dynamic 1 korisnicima nudi fleksibilnost sa različitim opcijama za kontrolisanje njegovih funkcija: preko aplikacije na pametnom telefonu, daljinskog upravljača i glasovnih komandi. Sa baterijom od 15.000mAh, robot je sposoban za korišćenje do devedeset minuta, dok mu modularni dizajn omogućava brzu zamenu baterija i istovremeno punjenje, minimizirajući vreme neaktivnosti.

Promo

 

TECNO Pocket Go – Prvi set za AR igrice u industriji za impresivno iskustvo

TECNO Pocket Go je revolucionarni Windows AR set za igranje koji prvi put kombinuje AR naočare i AR Windows prenosivu konzolu. Sa najkompaktnijom Windows prenosivom konzolom na svetu i naprednim AR Pocket Vision headsetom, ova kombinacija rešava ograničenja glomaznih Windows prenosivih konzola i poboljšava korisničko iskustvo koje često nedostaje AR naočarima, pružajući neuporedivo iskustvo 6D igranja.

Pocket Go nudi funkciju VisionTrack, koja besprekorno integriše tehnologiju praćenja glave sa Windows gejming ekosistemom. On je dizajniran za profesionalni FPS gejming dok ste u pokretu. Sa zamenjivom baterijom od 50Wh, gejmeri mogu da uživaju u ultradugom veku baterije za neometano gejming iskustvo.

Promo

 

PolarAce Imaging System – Novi sistem za snimanje koji koristi AI tehnologije

TECNO je lansirao PolarAce Imaging System, svoj prvi sistem za snimanje slika sa Sony Imaging čipom CXD5622GG, omogućavajući prvi put u industriji 4K 30fps video sa potpunim AI-NR HDR-om. Sistem, koji je TECNO predstavio na svom štandu, prvo će biti dostupan u dolazećem modelu CAMON 30 Premier 5G, koji će biti lansiran u drugom kvartalu 2024. godine, donoseći novi vrhunac mobilnog video-snimanja korisnicima širom sveta.

Promo

 

Spajajući napredne tehnologije kompanija TECNO i Sony, revolucionarni PolarAce pokreće četiri ključna napretka. Sistem se sastoji od Sony Imaging čipa CXD5622GG sa prvim u industriji FP16 "floating-point" računanjem na kraju procesa, Sony LYTIA komponenti, TECNO Multi Skin tehnologije za snimanje slika sa više nijansi boje kože i TECNO AI tehnologije za snimanje slika.

Sa izuzetnim nezavisnim "imaging" čipom CXD5622GG kompanije Sony, TECNO PolarAce donosi industrijski prve i vodeće tehnologije kako bi postigao viši nivo performansi i kvaliteta u mobilnom snimanju kako bi zadovoljio sve veće zahteve savremenih kreatora sadržaja.

Promo

 

Čip je opremljen sa četiri motora za obnavljanje prave boje i pružanje svih detalja u ekstremnim scenarijima. To su NeuroNR Turbo za smanjenje buke u RAW domenu, NeuroColor Turbo za optimizaciju obnavljanja prave boje, NeuroHDR Turbo za poboljšanje kvaliteta mobilne videografije, i NeuroFPS Turbo za osiguranje ukupne glatkoće video zapisa dok zadovoljava potrebe za dugim snimanjem. Sa ova četiri napredna motora, čip postiže industrijski prvi 4K 30fps video sa punom scenom AI-NR HDR, postavljajući novi standard za mobilno snimanje videa, kao i donoseći neverovatan 4K Ultra Night Vision. Takođe čip pruža vodeći odnos energetske efikasnosti, sa mnogo nižom potrošnjom energije u poređenju sa drugim ISP-ovima prilikom snimanja 4K@30fps.

Promo

 

TECNO PolarAce je unapređen funkcionalnostima koje pokreće veštačka inteligencija, čime se snimanje čini snažnijim i zabavnijim. Sistem ima ugrađenu TECNO AIGC Portrait capture funkciju, koja korisnicima omogućava da generišu širok spektar portretnih maski od venčanica do crtanih lutaka, diplome, formalne odeće i još mnogo toga, bez potrebe za preuzimanjem aplikacija trećih strana. Osim toga, TECNO AI One Click Erase koristi AI tehnologiju kako bi omogućila uklanjanje prepreka i prolaznika jednim klikom.

O kompaniji TECNO

TECNO je inovativni tehnološki brend koji posluje u više od sedamdeset država i regiona, na pet kontinenata. Od nastanka brenda, TECNO nastoji da unapredi digitalno iskustvo na različitim tržištima širom sveta. Neumorno težeći savršenoj integraciji savremenog dizajna sa najnovijim tehnologijama. Danas, TECNO je prepoznat kao vodeći brend na ciljnim tržištima, omogućavajući impozantne inovacije kroz širok spektar telefona, pametnih gedžeta, laptop računara i tableta, HiOS operativnih sistema i pametnih kućnih uređaja.

Vođena vizijom brenda Stop At Nothing, kompanija TECNO posvećena je otkrivanju najboljih i najinovativnijih tehnologija. Stvaranjem modernih, pametnih uređaja, TECNO inspiriše korisnike širom sveta da nikada ne prestanu da teže ka najboljoj verziji sebe.

Za više informacija o kompaniji posetite zvaničan TECNO sajt.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Pročitajte još