Počela prodaja HONOR Magic V2 u Srbiji

Počela prodaja HONOR Magic V2 u Srbiji

Autor: | 14/02/2024

0

Globalni tehnološki brend HONOR najavio je zvaničan početak prodaje HONOR Magic V2 u Srbiji. Ovaj model je već ostvario značajan uspeh na evropskom tržištu, što potvrđuje predanost brenda da pruži najbolje iskustvo svakom kupcu, istražujući i zadovoljavajući specifične potrebe tržišta.

HONOR Magic V2 u crnoj boji je na tržištu Srbije dostupan od 14. februara kod maloprodajnih partnera, kao i kod operatera, po ceni od 249.999 dinara.

Promo HONOR

 

Jedan od najtanjih sklopivih telefona na svetu težak svega 231 g, HONOR Magic V2 predstavlja vrhunsko inženjersko umeće – lak, ali snažan uređaj koji korisnici mogu svuda da nose.

Poseduje novu generaciju dve silicijum-karbonske baterije sa prosečnom debljinom od samo 2.72 mm, što omogućava visok kapacitet do čak 5.000 mAh. Na taj način obezbeđuje celodnevno korišćenje bez potrebe za čestim punjenjem, uz podršku za brzo punjenje od 66W. Takođe, kamera sistema ostavlja snažan utisak, sa trostrukom zadnjom kamerom od 50 MP Ultra Wide, 50 MP Wide sa OIS-om i 20 MP Telephoto Lens sa OIS-om, garantujući jasnoću i boju na svakom zabeleženom trenutku života.

Zajedno, navedene specifikacije redefinišu iskustvo sklopivog telefona zahvaljujući tankom profilu i snazi.

Promo HONOR

 

Kapacitet baterije

HONOR Magic V2 je opremljen moćnom dvostrukom silikon-karbonskom baterijom kapaciteta 5000 mAh, pažljivo konstruisanom da zadovolji visoke energetske zahteve prostranog, preklopnog ekrana, ali i snažnih unutrašnjih komponenti. Ovaj kapacitet predstavlja vrhunac u industriji pametnih telefona, naročito kada su u pitanju sklopivi modeli, gde je prostor od suštinske važnosti.

Brzina punjenja

Opremljen sopstvenom HONOR tehnologijom brzog punjenja, HONOR Magic V2 podržava žičano punjenje do 66 W. Ova inovacija omogućava uređaju da se napuni od nula do 50% za svega 15 minuta, dok potpuno punjenje postiže za manje od jednog sata.

Praktične performanse

Baterija pokazuje izvanredne rezultate u multitaskingu i produktivnim zadacima, čime je prevazišla očekivanja poslovnih korisnika i profesionalaca u kreativnoj industriji. Bez obzira na zahtevne zadatke, kao što su montaža video zapisa ili igranje igara, trajanje baterije ostaje zadovoljavajuće.

Split-Screen funkcionalnost

Jedna od najčešće istaknutih karakteristika Magic V2 je sposobnost podeljenog ekrana. Ova korisna opcija omogućava istovremeno pokretanje dve aplikacije jednu pored druge, iskorišćavajući veliku površinu sklopivog ekrana. Lakoća aktivacije režima podeljenog ekrana - jednostavno prevlačenje i spustanje aplikacija na željenu stranu ekrana - primetna je po svojoj intuitivnosti, značajno unapređujući ukupno korisničko iskustvo.

Kako bi nastavila u istom smeru, kompanija HONOR priprema i novu liniju proizvoda u okviru Magic serije koja će biti predstavljena na ovogodišnjem MWC 2024.

Za više informacija posetite HONOR na internetu na http://www.hihonor.com ili nas pratite na:

https://www.facebook.com/HonorSrbija/

https://twitter.com/Honorglobal

https://www.instagram.com/honorsrbija/?hl=sr

https://www.youtube.com/channel/UC0ae0oH87lNSK_QcrbG9x4A/featured

https://www.instagram.com/honorglobal/

http://www.youtube.com/c/HonorOfficial

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo HONOR

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti