Kompanija Nectar donirala paketiće deci koja tokom praznika borave u Tiršovoj

Kompanija Nectar donirala paketiće deci koja tokom praznika borave u Tiršovoj

Autor: | 28/12/2023

0

Novogodišnja Nectar donacija za najmlađe

Kompanija Nectar, jedan od lidera u proizvodnji zdrave hrane i pića, sprovela je još jednu društveno odgovornu aktivnost i tom prilikom je deci koja će tokom praznika boraviti na Univerzitetskoj  bolnici u Tiršovoj donirala znatnu količinu sokova i kašica za bebe.

Nectar je najmlađima koji predstojeće praznike neće provesti u svojim domovima obezbedio paketiće koji sadrže brojne omiljene napitke kao što su Nectar Family sokovi različitih ukusa, ali i Frutek kašice za bebe koje su potpuno prirodne, ne sadrže konzervanse i obogaćene su vitaminom C koji doprinosi jačanju imuniteta.

Društveno odgovorno poslovanje ključni je segment u radu kompanije Nectar, o čemu svedoče brojni projekti i akcije sprovedeni prethodnih godina.

Kompanija Nectar orijentisana je na pomoć svim članovima zajednice u kojoj posluje, ali pre svega najmlađima, te je samo u sklopu projekta.

Promo

 

„Nije svejedno kad bebe dolaze“ donirala je 26 miliona dinara za opremanje, rekonstrukciju i adaptaciju Odeljena za vantelesnu oplodnju GAK „Narodni front“, čime je omogućeno da se utrostruči broj parova koji će dobiti mogućnost da obave vantelesnu oplodnju u toj ustanovi.

Takođe, kroz brojne druge akcije, na primer, podršku udruženju „Šansa za roditeljstvo“ kompanija kontinuirano ulaže u poboljšanje uslova za parove koji žele da se ostvare kao roditelji, čime jasno daje doprinos povećanju nataliteta u našoj zemlji.  

- Današnja donacija zdravih kašica i sokova za bebe i decu samo je jedna u nizu akcija koje kao kompanija sprovodimo već duži niz godina. Zadovoljstvo nam je što smo u mogućnosti da obradujemo najmlađe koji tokom praznika neće biti u svojim domovima, te im na ovaj način, nadamo se, bar malo olakšavamo boravak za vreme praznika izvan njihovih domova.

- Naš cilj je da na sve načine, pre svega kroz ovakve aktivnosti, pomognemo najmlađima i ulepšamo njihovu svakodnevicu i odrastanje, usmerimo ih na zdrave životne navike i donesemo osmeh na njihova lica - saopšteno je iz kompanije Nectar prilikom uručenja donacije.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo