Srpskom tržištu ekskluzivno predstavljen najnoviji Huawei Watch GT 4

Srpskom tržištu ekskluzivno predstavljen najnoviji Huawei Watch GT 4

Autor: | 05/10/2023

0

Ovim lansiranjem obeleženo je i 10 godina Huawei nosivih uređaja 

Najnoviji pametni sat, Huawei Watch GT 4, predstavljen je na svečanom događaju u Narodnom muzeju. Huawei je na ovaj način ujedno obeležio deceniju uspeha u svetu nosivih uređaja i potvrdio poziciju lidera u inovacijama mobilne tehnologije. Događaj su svojim prisustvom upotpunile brojne poznate ličnosti, kao i predstavnici medija, koji su imali priliku da se bolje upoznaju sa inovacijama koje donosi Huawei Watch GT 4, da saznaju nešto više o evoluciji Huawei pametnih nosivih uređaja, a ujedno je predstavljen Huawei Watch Ultimate Design, titanijumski pametni sat sa detaljima od 18-karatnog zlata.

Goran Srdanov

 

Huawei Watch GT 4 obeležio deceniju kompanije Huawei u svetu pametnih satova

Huawei ove godine obeležava deset godina otkad je lansiran prvi Huawei nosivi uređaj, Huawei Talk Band B1, a povodom tog jubileja zvanicama se obratio Tomas Li, Huawei Serbia Device Office Director.

Glavna vizija i misija kompanije Huawei je da donese digitalne tehnologije svakoj osobi, u svaki dom i organizaciju s ciljem kreiranja potpuno povezanog, inteligentnog sveta. Tokom godina, Huawei je napravio veliki napredak u ovoj oblasti što se tiče upotrebe inovativne tehnologije, jedinstvenog dizajna proizvoda, vrhunskih materijala i unikatnog poslovnog modela. Ove godine slavimo deset godina prvog Huawei sata. Od 2014. razvijali smo pametne nosive uređaje, a večeras vam predstavljamo sve inovacije kroz najnoviji Huawei Watch GT 4.

Goran Srdanov

 

Zvezda čitavog događaja bio je novi pametni sat Huawei Watch GT 4, koji nastavlja jedinstveni spoj elegantnog dizajna i visoke funkcionalnosti, po čemu je GT serija prepoznatljiva. Huawei Watch GT 4 pomera granice estetike i kvaliteta praćenja sportske aktivnosti, uz posebno unapređene funkcije praćenja zdravlja i kvaliteta sna.

Karakteristike koje posebno izdvajaju ovaj gedžet u svetu pametnih satova su baterija koja obezbeđuje do dve nedelje optimalnog funkcionisanja, kao i vrhunska kompatibilnost sa svim Android i iOS uređajima. Detalje o ovom inovativnom gedžetu predstavila je Nada Tubić, Huawei Channel manager EBG.

Goran Srdanov

 

Sofisticirani dizajn, unapređene sportske funkcije, praćenje kvaliteta sna i druge vodeće karakteristike nove Huawei Watch GT 4 linije prikazane su preko odevnih kombinacija modela, što je privuklo posebnu pažnju zvanica u Narodnom muzeju. Za kombinacije koje su nosili ženski modeli zaslužna je poznata modna kreatorka Kristina Bekvalac, dok se za sportsko-elegantno izdanje muških modela pobrinuo Nike.

Kontinuirane inovacije Huawei nosivih uređaja

Pored najnovijeg Huawei Watch GT 4, publici je predstavljena i istorijska izložba Huawei nosivih uređaja, kojima je obeležena uspešna decenija inovacija u svetu pametnih satova i narukvica, od prve pametne narukvice Huawei Talk Band B1, preko Huawei Watch, do satova iz GT serije.

Goran Srdanov

 

Pažnju je privukao i Huawei Watch Ultimate Design, premium pametni sat koji pored naprednih karakteristika, materijala najvišeg kvaliteta i otpornosti na dubini od čak 100 metara poseduje i detalje od 18-karatnog zlata.

Veliki broj poznatih zvanica upotpunio događaj

Da je Beograd sinoć bio centar tehnoloških inovacija potvrdio je veliki broj prisutnih predstavnika medija, ali i brojne poznate ličnosti i influenseri koji su svojim prisustvom uveličali čitav događaj. Među gostima su se našli Sara Jovanović, Lea Stanković, Dušan Petrović, kao i Stefan i Danijela Buzurović.

Goran Srdanov

 

O kompaniji Huawei Consumer BG

Proizvodi i usluge kompanije Huawei dostupni su u više od 170 država i koristi ih trećina svetske populacije. Četrnaest centara za istraživanje i razvoj otvoreno je u Sjedinjenim Američkim Državama, Nemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer BG jedna je od tri poslovne jedinice firme Huawei i pokriva pametne telefone, računare i tablete, nosive uređaje i klaud usluge, itd.

Globalna mreža firme Huawei izgrađena je na 30-godišnjoj stručnosti u industriji telekomunikacija i posvećena isporuci najnovijih tehnoloških otkrića klijentima širom sveta.

Za više informacija molimo vas da posetite: https://consumer.huawei.com/rs/ 

Za redovna obaveštenja o Huawei Consumer BG pratite nas na:

Facebook: https://www.facebook.com/HuaweimobileRS/
Twitter: https://twitter.com/huaweimobilers
YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiSrbija

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilers/

Google+: https://plus.google.com/+HuaweiDevice

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Goran Srdanov

Najnovije vesti