Ovde stanuje osmeh: Najbolji provod u Novom Sadu, od jutra do mraka za sve generacije

Ovde stanuje osmeh: Najbolji provod u Novom Sadu, od jutra do mraka za sve generacije

Autor: | 01/11/2022

0

Promenada Novi Sad - mesto gde uživanje počinje 

Jesen je polako stigla, a sve svežije sunčane dane veoma brzo zameniće kiša, hladan vetar a veoma brzo i sneg. Ali ne očajavajte, iako vam se čini da je period dobrog provoda sa prijateljima završen i da nam predstoji sedenje u kućama uz grickalice i televizor, nije sve baš tako. 

Za odlazak u bioskop, šoping,na klopu ili druženje sa prijateljima, verovali ili ne, dovoljno je da samo da odete na jedno mesto u gradu, gde imate obezbeđen parking, tj garažu na 8 niova koja nudi 1.500 parking mesta, uključujući i specijalna parking mesta za porodice sa malom decom.

Novosađani su srećnici, jer je upravo njima sjajan provod zagrantovan svih sedam dana u nedelji i to na najlepšoj lokaciji u gradu, na uglu ulica Bulevar oslobođenja i Bulevar cara Lazara. Zato i ne čudi što je baš Promenada postala neizostavna destinacija svih Novosađana ali i posetilaca iz cele Srbije i regiona, čak 9.5 miliona njih godišnje. 

Jelena Ivanović

 

Jutarnja kafa sa prijateljima, šetnja sa mališanima, kupovina poklona, poseta beauty salonima, fitnes centru, bioskopu, sigurno će popraviti vaše raspoloženje i dan učiniti vedrijim i drugačijim.

Na 49.000 kvadratnih metara prostora dizajniranih za uživanje i kupovinu može se naći više od 160 poznatih domaćih i internacionalnih mono brend i multi brend radnji kao što su Zara, Massimo Dutti, Zara Home, Oyhso, Lindex, Fashion & Friends, Armani Exchange, Diesel, Calvin Klein, US Polo, Calzedonia, Jasmin, L’Occitane, The Body Shop, Kiehl's Nike, Adidas, Under Armour, Nine West i još mnogi drugi.

Jelena Ivanović

 

Promenada Novi Sad, investicija vredna više od 128 milion evra, delo je kompanije NEPI Rockcastle, vodeće investicione kompanije koja se bavi komercijalnim nekretninama u Centralnoj i Istočnoj Evropi. Pored raznovrsnog sadržaja, ovaj objekat obezbeđuje i više od 1500 radnih mesta Vojvođanima i nosilac je prestižnog međunardonog BREAAM sertifikata. Promenada se može pohvaliti i uspešnom saradnjom sa fondacijom Novi Sad Evropska prestonica kulture, a važno je napomenuti da objekat koji je izrađen po svim standardima poseduje i specijalne kante za selektivno odvajanje otpada.

Ne trošite vreme uzalud već okupite ekipu i kvalitetno provedite slobodno vreme na mestu gde su dobar provod i pozitivno rasploženje zagrantovani. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin