Osvojite Nuxe kremu za telo

Osvojite Nuxe kremu za telo

Autor: | 06/02/2017

0

 

Nova godina donosi nove želje, nadanja, ali i ciljeve. Možda smo se malo umorili od ciljeva? Hm, možda. Ali svakako poznat vam je onaj osećaj zadovoljstva kada ispunite ono što ste sebi zacrtali.

Obično nam kažu da onda kada želimo da menjamo svet krenemo od sebe. Što i nije pogrešno. Menjajući neke svoje dosadašnje navike, radeći na sebi svakog dana dobijamo samopouzdanje. Pa svet je mnogo lepši iz tog ugla!

Znamo da su cigarete, alkohol štetni. Znamo i da nam fast food ne donosi dobro.

E zato smo se danas probuduli i rekli jedno novo ''dobro jutro zdravim odlukama''.

Zdravlje i spas od nezdravih navika obično potražimo u prirodi. Kako u vidu fizičke aktivnosti, tako i u ishrani, ali i nezi.

Kada se upoznajemo sa osobom obično prečujemo njeno ime. Zar ne? Ali lice primetimo, i zapamtimo. Znamo da kožu treba negovati, počev od čišćenja , preko pilinga, seruma, pa do redovne dnevne i noćne nege.

Međutim, kako se posvećujemo licu, tako je sada vreme da se posvetimo i telu. Zdrava ishrana bogata ugljenim hidratima dozvoljena kao jutranji ritual, a tokom dana se zamenjuje proteinskom ishranom uz koju se praktikuje dosta svežeg povrća.

A ono što je tačka na i svakog dana jeste umerena fizička aktivnost koja nas višestruko čini zadovoljnijima. Bilo to šetnja, trčanje, ples ili teretana, jedno je sigurno. Telo se puni novom svežinom i energijom.

Možda smo se malo ušuškali zimskom garderobom, ali vrlo brzo doći će trenutak kada ćemo želeti spremno da dočekamo proleće i pokažemo šta smo učinili korisno za svoje telo.

Zato smo danas spremni za nove zdrave odluke i počinjemo sa liftingom kože tela.

1. Fizička aktivnost

Nemate vremena za teretanu? Niste tip koji voli sprave i vežbanje na njima? Onda je ples savršen izbor. Salsa aktivira mnoge mišiće, a troši veliki broj kalorija. Stoga, prepustite se notama i pustite telu da ga melodije vode.

2. Pravilna ishrana

Ishrana bogata belančevinama, esencijalnim masnim kiselinama, vitaminima uz puno vode, podstaći će oblikovanje mišića, razmenu materija pa time i učvršćivanje kože. Što manje termički obrađene hrane, a što više svežih plodova voća i povrća.

3. Masaža

Verujemo da maštate o spa centrima. Ali ovaj užitak za telo možete pripremiti i u kućnim uslovima. Potreban vam je partner koji će vas rado opustiti, i Huile Prodigieuse® Čarobno suvo ulje čiji će koktel biljnih ulja pomoći opuštanju mišića, rešavanju stresa i povećanju cirkulacije i razmene materija. Masaža ujedno vraća elastičnost koži, a dragocena biljna ulja je hrane i hidriraju.

4. Prirodan lifting kože

Naglo mršavljenje, trudnoća mogu izazvati višak kože. Najčešće su ovom opuštanju sklone ruke, butane, grudi i stomak. A kako bismo telo učinili zadovoljnim poklonimo mu lifting tretman.
Poklon za kožu stiže iz Afrike.

NUXE BODY Crème Fondante Raffermissante Intenzivna učvršćujuća krema za telo, čudo je za negu tela koje deluje na 2 načina: zateže i učvršćuje opuštenu kožu tela bogato je hraneći, a svojim anti-age sastojcima deluje protiv prevremenog starenja kože.

Ekstrakt brazilske mimoze i polisaharidi zobi pružaju trenutan lifting efekat, dok ekstrakt raži i deluju dubinski, jačajući strukturu kože.

Ekstrakt jasmina i vitamin E štite kožu od pojave vidljivih znakova starenja.

Prelepa tekstura omogućava nanošenje kružnim masažnim pokretima, ali i brzo upijanje. Posebnu pažnju treba posvetiti delovima tela sklonim opuštanju: grudi, dekolte, ruke, bedra, bokovi, stomak...

Za vidljivo čvršću i zategnutiju kožu kao i bolji tonus kože!
Cena: 3.944,00 dinara

Ukoliko želite da osvojite Nuxe kremu za telo, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

Komentari (0)

Loading
Bojan promo
Tagovi: nuxe