Pikantno i vegetarijanski: Ovakvim jelima Kejt Midlton održava vitku liniju

Pikantno i vegetarijanski: Ovakvim jelima Kejt Midlton održava vitku liniju

Autor: | 18/02/2017

0

Za Kejt Midlton se zna da izbegava meso kada je god to moguće, kao i da da uživa u pikantnim ukusima. Kombinacija povrća i pikantnih začina, koji ubrzavaju metabolizam, kao i izbegavanje nezdravih grickalica, njena su formula za vitku liniju.

Kejt Midlton svojom otmenošću i stilom zasenila holivudske zvezde (video)

Kada je bila u sedmom mesecu trudnoće s princom Džordžom, Kejt je najviše uživala u domaćim vegetarijanskim jelima koje je za nju pripremao indijski par kuvara Čan i Haš Singadia, koji su u blizini njenog doma u Berkširu držali prodavnicu prehrambenih proizvoda. Ona je toliko zavolela njihove specijalitete da Kejt ovaj par pozvala i na kraljevsko venčanje.

Za razliku od svog supruga princa Vilijama, Kejt voli pikantne začine, pa je bio pravi raj za nju kada je prošle godine bila u poseti Indiji. Tamo su se baš svi trudili da joj ugode. Tokom boravka u Indiji odseli su u hotelu Taj Mahal Palace, a tamo joj se najviše svideo specijalitet - vegetarijanski kebab i kari od sočiva.

O njenom glamuroznom izdanju pričaće se godinama: Kejt Midlton zablistala sa tijarom Lejdi Di

Ipak, britanska kraljevska porodica se ne odriče u potpunosti mesa: rado jedu jagnjetinu, a upravo su to meso, naravno organski uzgojeno, pripremili i svojim gostima na venčanju 2011.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: Kejt Midlton

Najnovije vesti