Ovako se Dženifer Aniston bori protiv svog velikog "poroka"

Ovako se Dženifer Aniston bori protiv svog velikog "poroka"

Autor: | 24/02/2017

0

Dženifer Aniston je otkrila neke "trikove" zahvaljujući kojima se i "zabranjeni" obroci nalaze na njenom jelovniku.

Poznata glumica ima "slabu tačku", a to je testo, ali kad poželi da pojede jedan takav obrok, odabere vegetarijansku varijantu. Omiljeno jelo su joj lazanje s tikvicama, patlidžanom i sirom, i sve zapečeno u rerni.

Bivši telohranitelj otkrio: Bred Pit je bio neuporedivo srećniji sa Dženifer Aniston

Njen suprug Džastin Teru odlično priprema "karbonaru", ali umesto slanine koristi ćuretinu, otkrila je Dženifer.

Ako neko možda misli da je njena ishrana jednolična, samo salata i meso, ali Dženifer i Džastin veoma vole da eksperimentišu u kuhinji, pa često jedu leblebije, koje su visoko-proteinski nemasni obrok ili žitaricu bulgur kao odličnu zamenu za testeninu ili pirinač.

Dženifer Aniston: Naporno gradiš karijeru, a onda te neko svede na osobu bez dece

Prilikom kuvanja uvek koristi sveže povrće, a omiljena užina joj je grejpfrut.

- Kada sam loše volje i kada mi je potreban "reset" ne dopuštam da mi ishrana izmakne kontroli. Dakle, postigla sam tu disciplinu koja je važna ako želite da sačuvate zdravlje i da se dobro osećate u svojoj koži. Svima savetujem da jedu što više voća i povrća i to organski uzgajanog, da piju dovoljno tečnosti i da spavaju, jer je kvalitetan san najveći saveznik mladolikog izgleda - kaže Dženifer.

Ona je i veliki ljubitelj joge, ali je otkrila i da je raznolikost u vežbanju ipak ključ uspeha. Ona tako praktikuje i kružni trening: po 15 minuta trčanja, vežbanja s tegovima, pa potom i vežbe istezanja.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images

Pročitajte još