Čarobni napitak: Za četiri dana stanjite struk za 10 cm

Čarobni napitak: Za četiri dana stanjite struk za 10 cm

Autor: | 16/05/2017

0

Nutricionista Sintija Sas, autorka dijete za ravan stomak (Flat Belly Diet) tvrdi kako se ispijanjem tzv. Sasi vode gubi čak deset centimetara u struku i to za samo četiri dana. Za napitak koji je sama kreirala i isprobala kaže kako osvežava, revitalizuje, smanjuje nadutost i umiruje probavni trakt, podstiče probavu, a sadrži vrlo malo kalorija.

Ovo je recept za Sasi vodu:

Sastojci: 8 čaša vode (ukupno oko dve litre); 1 kašika rendanog đumbira; 1 svež krastavac srednje veličine; 1 limun srednje veličine; 12 listića zelene nane.

Priprema: Krastavac i limun nasecite na tanke šnite pa stavite u vodu zajedno sa svim ostalim sastojcima. Promešajte i ostavite u frižideru preko noći. Procedite.

Četiri načina da vam struk bude tanan

Nutricionistkinja napominje kako se tokom tih četiri dana, dok se pije ovaj napitak, moraju izbegavati slatkiši te ostala nezdrava hrana kao i masni te visoko kalorični obroci. Nije dobro piti niti gaziranu vodu. Treba jesti zdrave namirnice u malim obrocima i kretati se više nego inače.

Gotovo svi sastojci su prirodni diuretici što će podstaći izbacivanje suvišne tečnosti iz tela, tako da imajte na umu da ćete češće morati u toalet, piše Healthy Magazine.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Thinkstock
Tagovi: Dijeta